Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a ribizliség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a ribizliségről alkotott nézetemről?

Figyelt kérdés

A ribizlit azért írom, mert ki akarom tenni a kérdést, ezért nem haszálom a másik szót.

Szóval elismerem, hogy egy férfinak meg egy nőnek ugyanannyi joga van a szexhez, de mivel a férfi és a nő így biológiailag eltérő "állatfaj", így máshogy tekintek egy férfira meg egy nőre, aki halomra szexel. Persze elítélem, ha egy férfi csak ürítésre használ random nőket, de valamennyire pozitívabb a megítélés, mint egy nőnek, aki fűnek fának aláfekszik. De ezt nem azért gondolom így, mert egy nőnek kevesebb joga lenne hozzá, hanem a biológiai eltérések miatt. Ugye ha minél több felnevelt utód kell, akkor akkor jár legjobban a faj, ha egy hím minél több nőt megtermékenyít. De alapvetően persze elítélem azt a pasit, akit csak és kizárólag az érdekel, hogy minél többet "zsákoljon". Persze másik téren meg a nők megítélése pozitívabb, példaául ha egy nő felpofoz ergy férfit, akkor őt nem tartják emiatt agresszív állatnak, mintha férfi tenné ezt egy nővel, tehát ez ilyen oda-vissza dolog.

Más téren meg számomra még vonzó is tud lenni, ha egy adott nőnek voltak ilyen olyan kapcsolatai, akár egy éjszakás kalandjai. Viszont azért van egy határ, tehát ha nem életében 3-4 alkalommal történt meg, hanem évek óta folyton ezt csinálja, az már taszító számomra. Ha megismernék ma egy random lányt a buliban és kiderülne róla "ez az", akkor az pozitív lenne. De ha kiderülne, hogy már 100 szexuális partnere volt, na az kiábrándítana!

Mit gondoltok? Ja és 25F

2022. dec. 22. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 A kérdező kommentje:

"Tök értelmetlen az indoklásod, fejlett intelligens lények vagyunk, ne fogjunk már mindet a biolóigára. egy szingli ember annyit szexel amennyit akar, egy nős sem lesz ettől "ribizli". A ribiséghez baromria nem az kell, hogy valaki sokat dugjon, ettől nem lesz senki r banc. Ha nem játszik a férfiakkal, nem veri át őket, akkor semmi gond nincs. De ez fordított esetben is így van."

A kérdésemben le is vezettem nektek, hogy én se fogok mindent a biológiára, de emiatt máshogy állok hozzá. Sajnálom, ha ez nem jött át nektek. Számomra ha férfi ha nő valaki, akkor is lehet ösztönlény ugyanúgy.

Amúgy a kérdésem érdemi része alapvetően nem erről szól, de akkor a ribizli szót ki lehet cserélni ösztönlényre, és akkor ez a probléma megszűnik.

2022. dec. 22. 16:11
 12/89 A kérdező kommentje:

"Én nem értek egyet veled, mert a szex egy örömforrás is nem csak a biológiai szempontok miatt csináljuk. Senki se azért szexel csak, hogy “elszórja a magvait” meg hogy utódokat nemzenek. Alapból nem értem miért kell bárkit is barmiért elítélni , ha valamit máshogy tesz mint a “norma”, de a szex a leginkább olyan dolog amihez nekünk semmi közünk, hogy a másik ember mikor kivel mit csinál. Persze , ha minket csalnak meg épp, ahhoz van közünk, de ahhoz hogy egy szingli ember mit csinál?"

De ezzel én is tisztában vagyok, nincs vita köztünk. Nem fogok rá mindent a biológiára, de amiatt állok kicsit másképpen hozzá. Sajnálom, hogy a kérdésből az jött le, hogy én mindent a biológiára fogok.

Ráadásul a kérdésemben azt se írtam le, hogy egy nő ne szeresse a szexet. Még azt is leírtam, hogy jobb is ha szeretni, csak válogassa meg azért, hogy kivel van.

"Tök értelmetlen az indoklásod, fejlett intelligens lények vagyunk, ne fogjunk már mindet a biolóigára. egy szingli ember annyit szexel amennyit akar, egy nős sem lesz ettől "ribizli". A ribiséghez baromria nem az kell, hogy valaki sokat dugjon, ettől nem lesz senki r banc. Ha nem játszik a férfiakkal, nem veri át őket, akkor semmi gond nincs. De ez fordított esetben is így van."

neked ugyanazt írom, mint az előzőnek. Nem fogtam mindet a biológiára, csak emiatt kicsit máshogy állok hozzá.

De kérlek idézd már be a kérdésemből, hol írtam azt nektek, hogy szerintem egy nő ne szexeljen soha?

Konkrétan még azt is leírtam, hogy jobb is ha szereti a szexet, csak ne fűvel fával történjen a sok szex, hanem "kiválaszott" emberekkel.

Szóval szerintem még jó is a sok szex, de a kérdésembe is írtam erről, csak nem szó szerint így!

2022. dec. 22. 16:15
 13/89 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem ösztönlenykent írtad először?

És nem, nincs igazad, mert a ribi és a másik szó nem egyenlő.

Lehet annyit csalódott az alany nemtől függetlenül, hogy már nem is mer komoly kapcsolatot kialakítani mással.

Sőt, lehetséges ok, hogy gyerekként a szülők veszekedtek sokat, vagy csaltak egymást és inkább nem is tér arra az útra még véletlenül se.

Millió oka lehet, hogy valaki miért inkább csak szexel, mint párkapcsolatban él és nem illik mást elitelni egyből ugyebár...

2022. dec. 22. 16:18
 14/89 A kérdező kommentje:

"Én azt gondolom, hogy lehet véleményed bármiről, csak a lőtéri kutyát nem érdekli.

Nekem alapból unszimpatikus, ha valaki pusztán nemek alapján másképp ítél meg embereket. Neked szabad, egy nőnek nem? Csak azért, mert nő? Hát api, ilyen hímsoviniszta beütéssel inkább legyél meleg, vagy költözz Szaúd-Arábiába, mert ez a hozzáállás itthon nagyon nem pálya a nőknél."

De azért kommenteltél róla, egy olyan oldalon, ahol mások véleményére reagáltok. Amúgy jobb ha tudod, a nők is máshogy ítélik meg az embert csak a neme alapján sokszor.

Mondok neked egy példát, ha egy férfi sminkeli magát, akkor sok nő rögtön melegezni kezdené nem? Akkor ti nők is ilyenek vagytok.

nem vagyok hímsoviniszta, sajnálom ha neked ebből ez jött le. A kérdésem úgy kezdődik, hogy mindkét nemnek ugyanannyi joga van a szexhez, ez is milyen hímsoviniszta dolog ugye?

A kérdésem nem arról szól, hogy egy nőnek nincs joga a szexhez, hanem hogy számomra mi vonzó és mi nem! Ez nem sovinizmus első válaszoló.

De ha nem érdekel a kérdésem, ne kommentelj.

2022. dec. 22. 16:19
 15/89 anonim ***** válasza:
100%

“ Konkrétan még azt is leírtam, hogy jobb is ha szereti a szexet, csak ne fűvel fával történjen a sok szex, hanem "kiválaszott" emberekkel.”

És ha valakinek fűvel fával le akar feküdni, mert ahhoz van kedve, ne tegye mert te azt mondod?

2022. dec. 22. 16:20
 16/89 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg pasit sminkelnek adások stb…egyik pasi ismerősöm a körmét is lakkozza, érdekes, csak pasik szóltak be neki emiatt, hogy meleg:)
2022. dec. 22. 16:22
 17/89 A kérdező kommentje:

"Miért nem ösztönlenykent írtad először?

És nem, nincs igazad, mert a ribi és a másik szó nem egyenlő."

Amikor azt a kérdést feltettem, bele se gondoltam az ösztönlény szóba. Szóval ezért. De bizonyos értelmben jobb szó lett volna, de hát a kérdés az így lett feltéve, de számomra az a szó is megfelelő. De hogy hímsoviniszta vagyok azért, mert bizonyos dolgok taszítanak szexuális értelmben, az egy vicc. A kérdésem úgy kezdődik, hogy mindkét nemnek joga van a szexhez, egyenlő módon, ez a soviniszta nézet?

Amúgy a legtöbb nő is máshogyan ítéli meg a két nemet, tehát akkor ők is költözzenek el Európából? Hiszen a nők meg le melegezik azt a pasit, aki mondjuk sminkeli magát. Akkor a nők is soviniszták lennének ezért?

Egy férfinek nincs joga sminkelni, mert férfi? Tessék, akkor ez nem az?

2022. dec. 22. 16:23
 18/89 A kérdező kommentje:

"És ha valakinek fűvel fával le akar feküdni, mert ahhoz van kedve, ne tegye mert te azt mondod?"

Egy szóval se írtam le ezt. Idézd ki a kérdésemből azt a mondatot, ahol azt írtam, hogy egy nő ne tegye ezt, ha ezt akarja tenni. A kérdésem arról szólt, hogy mi izgatóbb és mi kevésbé izgató. Ez nem sovinizmus. Sajnálom, ha ez nem jött át.

"Rengeteg pasit sminkelnek adások stb…egyik pasi ismerősöm a körmét is lakkozza, érdekes, csak pasik szóltak be neki emiatt, hogy meleg:)"

Ha én pasiként mondjuk festett műkörmökkel mennék edzőterembe, az OTTANI NŐK érdekes szemmel néznének rám emiatt. Tehát akkor azok a nők is soviniszták?

2022. dec. 22. 16:25
 19/89 A kérdező kommentje:

"Nekem alapból unszimpatikus, ha valaki pusztán nemek alapján másképp ítél meg embereket. Neked szabad, egy nőnek nem? Csak azért, mert nő? Hát api, ilyen hímsoviniszta beütéssel inkább legyél meleg, vagy költözz Szaúd-Arábiába, mert ez a hozzáállás itthon nagyon nem pálya a nőknél."

De amúgy az mióta sovonizmus, hogy leírom hogy nekem mi jön be és mi nem? A kérdésem úgy kezdődik, hogy mindkét nemnek egyenlő joga van a szexhez, az első komemntelő szerint ez sovinizmus? Az egyenlő jogok elismerése?

De akkor légyszi sovinisztázd le az összes nőt, aki szerint meleges dolog ha egy férfi mondjuk óvodában dolgozik. Ők is soviniszták? Érdekelne a véleményed erről. Soviniszta az a nő, aki szerint férfi ne dolgozzon oviban a gyerekekkel, mert ez csajos munka?

2022. dec. 22. 16:29
 20/89 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy ne fűvel fával történjen, hanem a kiválasztottakkal. Ha azt mondod , hogy ilyen barátnőt szeretnél, tökre megértem, szíved joga. De miért akarod ezt minden nőre ráhúzni?
2022. dec. 22. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!