Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek, miért csináljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, miért csináljátok ezt? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés
Adott egy olyan szitu, hogy van egy helyi csoport, ahova én kiírtam egy poénos posztot. Közel 500 lájk, tetszett az embereknek. Viszont megakadt a szemem egy ölelős reakción, mert az az egy volt csak, a többi az sima lájk és beviccesezés. Megnéztem a lány profilját, tetszettek és szimpatikusak voltak a képei, közel is lakik, bejelöltem. Még aznap vissza is igazolt, úgyhogy azt gondoltam, hogy van egy szimpátia részéről felém, mert nemcsak egy sima lájkot nyomott, hanem ölelést, és még vissza is jelölt. Nem akartam tolakodó lenni, hogy egyből írjak neki, meg igazából azt sem tudom, hogy milyen módon illik elkezdeni messengeren egy beszélgetést, nem szoktam ilyet csinálni. Két nap múlva rávettem magam, hogy írjak, de igazából csak köszöntem neki, hogy szia, szép napot! Megnézte, de nem válaszolt. Pedig én leírtam volna neki utána, hogy kitűnt a tömegből az ölelős reakciója, és azért néztem meg a profilját és szimpatikus volt, és emiatt jelöltem be, és hogy szívesen beszélgetnék vele, meg ilyenek. De hát ha visszaköszönni sem hajlandó, akkor nem tudok tovább haladni. De meg is érteném amúgy, hogy nem akar beszélgetni, ha nem adott volna jelet azzal, hogy ölelős reakciót tesz, és hogy visszajelöl. Szóval ez számomra érthetetlen, hogy akkor miért nem hajlandó írni. Még utána annyit írtam neki, hogy nem gondoltam, hogy egy köszönés tolakodó lenne. Persze arra se volt válasz. Valaki meg tudja ezt a viselkedést fejteni? Köszönöm:D

2022. dec. 16. 23:29
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
81%

Dede, ultrán megszívtam volna, ahogy az a csaj is megszívta volna, ha ír.

Csak gondolj bele, ha egy idegen vissza nem írása ekkora törést okoz, akkor mi történt volna, ha már rövidebb "ismertség" után valamit nem úgy tesz, ahogy szerinted jó, vagy valamire nem ad logikus magyarázatot? Ne válaszolj, inkább nem akarom tudni. De nyilván az nem lenne gond, tudom én.

2022. dec. 17. 23:25
 42/49 A kérdező kommentje:

Na jól van. Tegyük fel, hogy megértem és elfogadom a válaszaitokat. Hogy csak én pörgöm túl a dolgot. Elképzelhető, legyen így.

De úgy mégis akkor mivel kezdjen egy ember beszélgetést felétek, hogy ne szharjátok le? Mi az, amire reagálnátok, ha ismerkedési célból ír valaki? Mondjuk egy olyan személynek, aki képek alapján szimpi, normális egzisztenciája van, nem is néz ki rosszul.

2022. dec. 18. 10:19
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagyok nyitott a netes ismerkedésre (úgy általában/adott időszakban), akkor bárki írhat bármilyen szöveget, akkor sem fogok reagálni. Ha meg igen, akkor annyi, hogy ne legyen unszimpatikus képek alapján, és ne „szia, mizu” szintű duma legyen.
2022. dec. 18. 10:27
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnék neten ismerkedni, akkor bármilyen bomba szöveget írhatsz, nem válaszolok.

De tegyük fel, hogy ismerkedem neten, és még szimpi is vagy. Ezesetben ha nem annyit írsz, hogy szia, hanem rögtön írod, hogy mit akarsz, akkor reagálok. De egy szia mizuval még ismerősnél sem tudok mit kezdeni.

"Mondjuk egy olyan személynek, aki képek alapján szimpi, normális egzisztenciája van, nem is néz ki rosszul."

És miből gondolod, hogy a lány is így gondolta? (Ne írd az ölelős emojit és a visszajelölést, mert abból továbbra sem következik mindez, főleg az ölelősből, ami még mindig a posztnak szólt.)

2022. dec. 18. 13:43
 45/49 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy normális képeim vannak fenn, nem osztok meg ciki dolgokat, van autóm, motorom, sportolok, 25-30 közötti életkorban vagyok jelenleg.
2022. dec. 18. 14:15
 46/49 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül még nem biztos, hogy szimpatikus vagy. Nekem például a motorosok nem jönnek be, főleg így, hogy ezt tartod fontosnak, amikor magadról nyilatkozol.
2022. dec. 18. 14:38
 47/49 A kérdező kommentje:
Nem az a nagydarab rock koncertekre járó szakállas állat motoros vagyok, hanem egy normál ember, aki mellesleg néha motorozik:D Azt hogy futballozom, nagyobb dologra tartom, mint a motorozást például. Egyáltalán nem azt írtam, hogy ez fontos, csak benne volt a felsorolásban.
2022. dec. 18. 14:45
 48/49 anonim ***** válasza:
Oké, ezek alapján NEKEM még nem is lennél kifejezetten unszimpatikus. Viszont lehet, hogy a lány teljesen másképp gondolja, vagy nem is nyitott az ismerkedésre.
2022. dec. 18. 14:47
 49/49 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem a köszönés után folytatnod kellett volna a sort és leírni mit akarsz tőle.Mivel ráírtál, biztos hogy megnézte a profilodat is, ki lehet az...Ha nem köszönt vissza, az azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit, mellesleg bunkó is a csaj.Tudom, így kényelmesebb neki, nem kell kifogásokat keresnie, magyarázkodnia, de a köszönésne nem reagálni akkor is bunkóság és pont.Egyébként nem csak bizonyos nők a bunkók, a férfiak is.Társkeresőn nekem panaszkodtak már nők, hogy a férfiak is ugyanolyan lekezelőek, ha nem tetszik nekik a nő, tehát ez viselkedés inkább emberfüggő, csak ugye a nőkre többen írnak, mint a férfiakra, ezért ez nalunk hatványozottabban látszik.
2022. dec. 21. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!