Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, miért csináljátok ezt? Lentebb kifejtem.
Dede, ultrán megszívtam volna, ahogy az a csaj is megszívta volna, ha ír.
Csak gondolj bele, ha egy idegen vissza nem írása ekkora törést okoz, akkor mi történt volna, ha már rövidebb "ismertség" után valamit nem úgy tesz, ahogy szerinted jó, vagy valamire nem ad logikus magyarázatot? Ne válaszolj, inkább nem akarom tudni. De nyilván az nem lenne gond, tudom én.
Na jól van. Tegyük fel, hogy megértem és elfogadom a válaszaitokat. Hogy csak én pörgöm túl a dolgot. Elképzelhető, legyen így.
De úgy mégis akkor mivel kezdjen egy ember beszélgetést felétek, hogy ne szharjátok le? Mi az, amire reagálnátok, ha ismerkedési célból ír valaki? Mondjuk egy olyan személynek, aki képek alapján szimpi, normális egzisztenciája van, nem is néz ki rosszul.
Ha nem szeretnék neten ismerkedni, akkor bármilyen bomba szöveget írhatsz, nem válaszolok.
De tegyük fel, hogy ismerkedem neten, és még szimpi is vagy. Ezesetben ha nem annyit írsz, hogy szia, hanem rögtön írod, hogy mit akarsz, akkor reagálok. De egy szia mizuval még ismerősnél sem tudok mit kezdeni.
"Mondjuk egy olyan személynek, aki képek alapján szimpi, normális egzisztenciája van, nem is néz ki rosszul."
És miből gondolod, hogy a lány is így gondolta? (Ne írd az ölelős emojit és a visszajelölést, mert abból továbbra sem következik mindez, főleg az ölelősből, ami még mindig a posztnak szólt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!