Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek, miért csináljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, miért csináljátok ezt? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés
Adott egy olyan szitu, hogy van egy helyi csoport, ahova én kiírtam egy poénos posztot. Közel 500 lájk, tetszett az embereknek. Viszont megakadt a szemem egy ölelős reakción, mert az az egy volt csak, a többi az sima lájk és beviccesezés. Megnéztem a lány profilját, tetszettek és szimpatikusak voltak a képei, közel is lakik, bejelöltem. Még aznap vissza is igazolt, úgyhogy azt gondoltam, hogy van egy szimpátia részéről felém, mert nemcsak egy sima lájkot nyomott, hanem ölelést, és még vissza is jelölt. Nem akartam tolakodó lenni, hogy egyből írjak neki, meg igazából azt sem tudom, hogy milyen módon illik elkezdeni messengeren egy beszélgetést, nem szoktam ilyet csinálni. Két nap múlva rávettem magam, hogy írjak, de igazából csak köszöntem neki, hogy szia, szép napot! Megnézte, de nem válaszolt. Pedig én leírtam volna neki utána, hogy kitűnt a tömegből az ölelős reakciója, és azért néztem meg a profilját és szimpatikus volt, és emiatt jelöltem be, és hogy szívesen beszélgetnék vele, meg ilyenek. De hát ha visszaköszönni sem hajlandó, akkor nem tudok tovább haladni. De meg is érteném amúgy, hogy nem akar beszélgetni, ha nem adott volna jelet azzal, hogy ölelős reakciót tesz, és hogy visszajelöl. Szóval ez számomra érthetetlen, hogy akkor miért nem hajlandó írni. Még utána annyit írtam neki, hogy nem gondoltam, hogy egy köszönés tolakodó lenne. Persze arra se volt válasz. Valaki meg tudja ezt a viselkedést fejteni? Köszönöm:D

2022. dec. 16. 23:29
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
De ő nem vállakozó, és nincs is kapcsolatban. Ki van téve a profiljára, hogy egyedülálló. Ha lenne férje, vagy csak akar barátja, akkor be sem jelöltem volna.
2022. dec. 17. 00:59
 12/49 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy meg amikor a kedvenc tematikus csoportomban van 100 like meg 20 szív egy poszton, én akkor is hűhát nyomok, ha egyedül nyomtam, de úgy érzem, hogy hűha. vagy ölelés. vagy dühi. vagy szomi. a nők szoktak ennyit kombinálni semmiken, bakker...
2022. dec. 17. 01:00
 13/49 anonim ***** válasza:
19%

tegyél még egy próbát. hátha legközelebb válaszol.

pl. én elsőre elhajtottam a férjemet, aki így rám írt facebookon, aztán meg hozzámentem feleségül. :)

2022. dec. 17. 01:02
 14/49 A kérdező kommentje:
Utolsó. Jó ötlet. És te miért pattintottad le először a férjedet?
2022. dec. 17. 01:10
 15/49 anonim ***** válasza:
90%
Véleményem szerint az ölelés a posztnak szólt, nem neked, aki egy vadidegen.
2022. dec. 17. 01:39
 16/49 anonim ***** válasza:
89%
Na most már írd már ide is azt a humoros szösszenetet. És akkor el tudjuk dönteni mi, ölelős reakciósok, hogy mit nyomtunk volna rá :D Ha ölelést, akkor talán meg is tudjuk magyarázni miért. Ne a posztot linkeld, csak a szöveget írd.
2022. dec. 17. 06:30
 17/49 anonim ***** válasza:
41%

Hogy milyen komoly probléma ez, hihetetlen :-).

Tényleg, ez miért van, hogy egy nem válaszolásra így rákattan valaki ? Minek ?

Nem mindgy, ő a 923.-adik "idegen senki" az életemben mondjuk, akkor meg azt csinál amit akar, még ha k.va anyámat szidja, ez sem érdekel. Miért ? Mert egy vadidegen ember. Soha nem látom többet.

Komolyan, mit kell ezenennyit agaylni ?

Majd az 58.-ik válaszol, mert annak Te is bejössz és ennyi.

2022. dec. 17. 07:34
 18/49 anonim ***** válasza:
90%

A kedvesség nem flört ;)

Az ölelés annak szólt amit kitettél.ennyi..te láttál bele többet ;)

2022. dec. 17. 09:07
 19/49 anonim ***** válasza:
76%

Úristen de utálom az ilyensmit! Egy csomóan tök kreatív posztot raknak ki és nyilván erre a megnyilvánulásra reagálok. Az ölelős emoji nem neked szól hanem a posztodnak.

Nekem már fhaszom kivan, hogy nem reagálhatok facen posztokra, mert vagy rám ír a posztolójuk vagy egy másik csávó aki szintén ugyanolyant reagált...

2022. dec. 17. 09:07
 20/49 anonim ***** válasza:
90%
Én sem látok rejtélyt. A poszt tetszett neki kimondottan, ilyen esetben én is szoktam ölelős vagy szíves emojit nyomni, és az nem a másik személyének szól, hanem az írásnak, vagy pl. macskás csoportban a cica képének. Idegent én nem jelölök vissza, de volt már olyan, hogy véletlenül rányomtam, és úgy hagytam, vagy utólag jöttem rá, összekevertem mással. Lehet, hogy ismerősgyűjtő, és fűt-fát visszaigazol. Az sem kizárt, hogy be tudott azonosítani, és úgy volt vele, jókat írsz, visszajelöl, és a privát oldaladon is olvashat még több vicces történetet. De ez nem azt jelenti, hogy ismerkedni is akar. Aki ilyennel keres meg privátban ismeretlenül, én se írok vissza, és nem tartom bunkóságnak. Jelzés, hogy nem érdekel, de nem bonyolódunk bele abba, hogy esetleg elkezd győzködni, vagy elküld melegebb éghajlatra, ha elutasítom stb. Ismerős más, ott megmondom/írom nyíltan, ha nem érdekel férfiként.
2022. dec. 17. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!