Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek, miért csináljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, miért csináljátok ezt? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés
Adott egy olyan szitu, hogy van egy helyi csoport, ahova én kiírtam egy poénos posztot. Közel 500 lájk, tetszett az embereknek. Viszont megakadt a szemem egy ölelős reakción, mert az az egy volt csak, a többi az sima lájk és beviccesezés. Megnéztem a lány profilját, tetszettek és szimpatikusak voltak a képei, közel is lakik, bejelöltem. Még aznap vissza is igazolt, úgyhogy azt gondoltam, hogy van egy szimpátia részéről felém, mert nemcsak egy sima lájkot nyomott, hanem ölelést, és még vissza is jelölt. Nem akartam tolakodó lenni, hogy egyből írjak neki, meg igazából azt sem tudom, hogy milyen módon illik elkezdeni messengeren egy beszélgetést, nem szoktam ilyet csinálni. Két nap múlva rávettem magam, hogy írjak, de igazából csak köszöntem neki, hogy szia, szép napot! Megnézte, de nem válaszolt. Pedig én leírtam volna neki utána, hogy kitűnt a tömegből az ölelős reakciója, és azért néztem meg a profilját és szimpatikus volt, és emiatt jelöltem be, és hogy szívesen beszélgetnék vele, meg ilyenek. De hát ha visszaköszönni sem hajlandó, akkor nem tudok tovább haladni. De meg is érteném amúgy, hogy nem akar beszélgetni, ha nem adott volna jelet azzal, hogy ölelős reakciót tesz, és hogy visszajelöl. Szóval ez számomra érthetetlen, hogy akkor miért nem hajlandó írni. Még utána annyit írtam neki, hogy nem gondoltam, hogy egy köszönés tolakodó lenne. Persze arra se volt válasz. Valaki meg tudja ezt a viselkedést fejteni? Köszönöm:D

2022. dec. 16. 23:29
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem gondol bele, mert amelyik férfinek egy POSZTRA KÜLDÖTT ölelés jelnek számít, arra nem lehet felkészülni, sem bármit is kezdeni vele.
2022. dec. 17. 21:45
 32/49 A kérdező kommentje:
Ja ja nyilván mindig a faszi a gyökér, hogy minden szart jelnek számít, de ti bele sem gondoltok ezekbe. Választ persze nem kaptam arra, hogy ha nincs más szándék, akkor miért nem elég egy lájk, vagy egy vicces emoji. Akkor ki sem tűnt volna a tömegből.
2022. dec. 17. 21:54
 33/49 anonim ***** válasza:
88%

Azért nem elég a lájk, mert a poszt tartalma miatt úgy gondolta, hogy ölelést érdemel, ez volt a véleménye a posztról (nem rólad, a posztról). De bele sem gondolt, hogy egy gyökér ezután már szinte az esküvőt szervezi...

De neked kár magyarázni.

2022. dec. 17. 21:57
 34/49 A kérdező kommentje:
Nem szerveztem semmiféle esküvőt, te gyökér. Csak beszélgetni akartam vele... És igen is jel. Ha nem elég a lájk, akkor ott a vicces emoji, tudod egy vicces posztra vicces emojit szoktak reagálni. Érdekes, hogy ez 470 embernek ment, csak ő volt az az egyetlen, aki máshogy reagált... Te gyökér. Még egyszer leírom. Te gyökér.
2022. dec. 17. 22:05
 35/49 anonim ***** válasza:
84%

Hühh. Bármi miatt nem ír vissza neked. Jól teszi...

Egyébként emberek azt reagálnak, amit akarnak, arra, amire akarnak. Arcon pöröghetsz, de ez van. Ha minden baromságban jelet látsz, akkor legyél képes feldolgozni, ha tévedsz.

2022. dec. 17. 22:12
 36/49 A kérdező kommentje:
Azt reagál mindenki amit akar, valóban. De megvan az oka. Ezért irányult a nők felé a kérdésem, mert én ezt nem tudom értelmezni, hogy ha amúgy beszélgetni nem akar, akkor minek jelölt vissza, és miért nyomott ölelést egy sima viccesezés helyett. Bonyolultak a nők, nem kicsit.
2022. dec. 17. 22:22
 37/49 anonim ***** válasza:
87%

De úgy látom te a válaszokat sem tudod értelmezni. Nyomod a saját gondolatmenetedet, és nem fogadod el, hogy nem vagyunk egyformák. Te így gondolkozol, más meg másképp.

Idegesítően értetlenül erőszakos vagy.

2022. dec. 17. 22:42
 38/49 A kérdező kommentje:
Nem lennék értetlen, ha kapnék normálisan megindokolt elfogadható választ, de eddig nem sikerült, csak a gyökerezés ment.
2022. dec. 17. 22:45
 39/49 anonim ***** válasza:
82%

Jesszus, milyen jól tette a csaj, hogy nem válaszolt. 😅

Én mindig minden marhának válaszolok, és meg is szoktam szívni.

2022. dec. 17. 23:11
 40/49 A kérdező kommentje:
Hahahh. Na hát ha nekem válaszolnál, nem szívtad volna meg. Max 1 valamit;) :DDD
2022. dec. 17. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!