Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek, miért csináljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, miért csináljátok ezt? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés
Adott egy olyan szitu, hogy van egy helyi csoport, ahova én kiírtam egy poénos posztot. Közel 500 lájk, tetszett az embereknek. Viszont megakadt a szemem egy ölelős reakción, mert az az egy volt csak, a többi az sima lájk és beviccesezés. Megnéztem a lány profilját, tetszettek és szimpatikusak voltak a képei, közel is lakik, bejelöltem. Még aznap vissza is igazolt, úgyhogy azt gondoltam, hogy van egy szimpátia részéről felém, mert nemcsak egy sima lájkot nyomott, hanem ölelést, és még vissza is jelölt. Nem akartam tolakodó lenni, hogy egyből írjak neki, meg igazából azt sem tudom, hogy milyen módon illik elkezdeni messengeren egy beszélgetést, nem szoktam ilyet csinálni. Két nap múlva rávettem magam, hogy írjak, de igazából csak köszöntem neki, hogy szia, szép napot! Megnézte, de nem válaszolt. Pedig én leírtam volna neki utána, hogy kitűnt a tömegből az ölelős reakciója, és azért néztem meg a profilját és szimpatikus volt, és emiatt jelöltem be, és hogy szívesen beszélgetnék vele, meg ilyenek. De hát ha visszaköszönni sem hajlandó, akkor nem tudok tovább haladni. De meg is érteném amúgy, hogy nem akar beszélgetni, ha nem adott volna jelet azzal, hogy ölelős reakciót tesz, és hogy visszajelöl. Szóval ez számomra érthetetlen, hogy akkor miért nem hajlandó írni. Még utána annyit írtam neki, hogy nem gondoltam, hogy egy köszönés tolakodó lenne. Persze arra se volt válasz. Valaki meg tudja ezt a viselkedést fejteni? Köszönöm:D

2022. dec. 16. 23:29
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Jól van. Akkor miért nem lehet legalább annyit reagálni, hogy bocsi, nincs kedvem ismerkedni... Vagy valami. De ez, hogy ír az ember, elolvassa, és utána semmi reakció, az elég nagy bunkóság. De ha meg nem akarna beszélgetni, akkor meg vissza sem kellett volna jelölnie.

De ha már itt tartunk. Ha már legalább tetszett neki a poszt, vissza is igazol, és nincs is kapcsolatban, akkor miért nem lehet egy esélyt adni egy beszélgetésnek legalább?

2022. dec. 17. 13:03
 22/49 anonim ***** válasza:
77%

Miért kéne megindokoljuk azt, hogy nem írunk vissza? Baszki, nem kényszeríthetsz... és nem csak azon múlik, hogy esélyt adunk-e valakinek hogy aktuálisan kapcsolatba vagyunk-e.

Tudod... az a nő veled semmit se veszített. Olyan önbizalomhiányos hatalommániás fiúcska vagy, hogy jobb is ha senkit se cserkészel be.

2022. dec. 17. 13:07
 23/49 A kérdező kommentje:
Miből gondolod ezt kedves utolsó? Nemrég ért véget egy 3 éves kapcsolatom, örültem hogy végre kihevertem, és esélyt adnék magamnak az újbóli ismerkedésre. Milyen önbizalom kell ahhoz, hogy egy férfi kezdeményezzen egy nőnél? Mondjuk egy 10-es skálán. Akár élőben, akár neten, főleg ha már jeleket is kapunk. Pont emiatt lesznek a normális férfiak önbizalomhiányosak, mert alapból is nem maximális önbizalommal indulunk neki egy ismerkedésnek, aztán ha meg még jön 1-2 elutasítás, ez az önbizalom még lejjebb esik. Komolyan legalább annyit nem lehet írni, hogy bocsi, nincs kedvem beszélgetni, vagy akármi tényleg, de ez hogy még csak vissza sem köszön valaki, az nálam elég bunkónak hat. Vagy legalább ne jelölt volna vissza.
2022. dec. 17. 13:12
 24/49 anonim ***** válasza:
10%

Figyelj. Jól gondolkodsz. A saját ertekrended fogalmazd meg és ne a nőket kövesd mert mindig máshogy csinálják és fingjuk sincs mit csinálnak.

Te neked ez egy jel volt, te közeledni akartál, jól csináltad, de ez nem jelenti h a csaj azonos nyelvet beszél.

Egy lány így jelzett volna, aztán sírt volna hogy nem veszed a jelzést pedig de jó lett volna, hülye fiúk.

Ha pedig rá írsz, úgy lesz vele mit zaklat már ennyiből, semmit se írhat.

Amúgy meg jó ha többet írsz kifejezed magad. De sok nő elfáradt, megkeseredett apahiányban, szóval ne vedd sose magadra a nemtörődömségüket.

2022. dec. 17. 13:15
 25/49 anonim ***** válasza:
26%

"miért nem lehet egy esélyt adni egy beszélgetésnek legalább?"

A lányoknak teljesen más a parkeresesi tapasztalatuk. Ezer millió fiúval van dolguk, és fingjuk sincs mi alapján válasszanak, arra írnak aki extrémen jó minden szempontból, mert nagy a választási lehetőség.

És a lányok alapból szocmédia függők. Elveszel a tömegben. Nyomulósnak kell lenni, és nem a lányra várni SOHA. mert ők nem tudnak lépni se írni, se az idejüket beosztani. Te viszont ha nyomulsz, akkor a kis érzelmi rád figyelnek majd. Ha nem ír, leszar, akkor ne kelljen a csaj. Ne akarj esélyt olyantól aki lefos.

A te nezetedbol igen, ha ránk írna egy csaj én is úgy lennék vele, hogy esélyt adhatok, nem tudhatom milyen a lány.

De ezek már elfáradtak a parkeresesben és a sok fiuban és az insta gorgetesben.

2022. dec. 17. 13:19
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal kellett volna nyitnod, mint amivel folytattad volna a képzeletbeli beszélgetést. Egy random sziával nem lehet mit kezdeni, akkor sem, ha ismerős írja, de ha leírod, hogy honnan keveredtél az oldalára és miért jelölted be, azon már el lehet indulni. Viszont a passzív-agresszív "elköszönéseddel" csak megerősítetted a lányban, hogy jól tette, hogy nem reagált az üzenetedre.

Btw, látta egyáltalán az üzenetedet?

2022. dec. 17. 14:50
 27/49 A kérdező kommentje:
A köszönést látta, az utána lévő üzenet már csak kézbesítve. De persze ez nem jelenti azt, hogy nem látta. Ha csak felül lehúzza a telefonról az értesítést, ugyanúgy látni az üzenetet, viszont nincs megnyitva, és olyankor nem írja ki a messenger, hogy látta.
2022. dec. 17. 15:06
 28/49 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen annyit fogadj el, hogy a Facebook nem társkereső, és nem kötelező idegennek visszaírni. Továbbá: nem kell minden apróságnak komoly jelentőséget tulajdonítani. Vagy egyedülálló a lány, vagy nem (nem mindenki frissíti, ha változik a státusz), vagy nem akar amúgy se ismerkedni, vagy veled nem akar, neten nem akar stb.
2022. dec. 17. 21:36
 29/49 A kérdező kommentje:
Akkor ne tegyen ölelős reakciót, ne jelöljön vissza, ne adjon jeleket, ilyen egyszerű. Miért nem egyszerűbb akkor egy sima nyomorult lájkot nyomni az ölelés helyett, ha amúgy nincs más szándéka? Bele se gondol abba, hogy ezt és a visszaigazolást egy férfi jelnek fogja fel?? Ha nem, az elég szomorú.
2022. dec. 17. 21:40
 30/49 anonim ***** válasza:
87%

Barátom, ezt csak te vetted jelnek. A lany semmi, de SEMMI jelet nem adott, te misztifikáltad túl a dolgot.

Illetve volt olyan optimista, hogy azt gondolta, nem ekkora idióta a poszt írója.

2022. dec. 17. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!