Akik home office-ban dolgoznak, mit és milyen végzettséggel csináljátok?
Nekem érettségim van.
Vezető szoftverfejlesztő vagyok.
Nekem is csak érettségim van.
Devops mérnök vagyok.
neeeee
Maradj asztalos légyszi. Már így is alig vannak. Home office-ban el fogsz hízni.
Szinte bármelyik irodai munka végezhető otthonról is.
Angol tudás a belépő, második nyelv jól jön.
Akit ismerek és otthonról dolgozik: ügyfélszolgálat, marketing, it, szoftverfejlesztő, hálózati mérnök, manuális tesztelő.
Én nem 100%-ban, de irodavezetői/értékesítés utánkövetési munkát végzek home officeban (heti átlag 3 nap itthon). Asztalosként én abba az irányba mennék, hogy online megtanulnék valami 3D tervezős szoftvert használni és tervezés és/vagy alvállalkozókkal dolgoztatás. Ezt lehet kicsiben kezdeni, nem kell rögtön beleugrani 100%-ban, miközben mellette csinálod az eddigieket. Azt a részét nem fogod tudni megúszni, hogy mondjuk kimenj felmérni a lakást, beszerezni, amit kell vagy ellenőrizni a munkásokat, de ebbe az irányba fejlődve van esélyed kevesebb nehéz fizikai munkát végezni, de mégis a szakmában maradsz.
Amire neked 40 évesen belekezdve (úgy, hogy eddig asztalosként dolgoztál) a legtöbb esélyed van, az többnyire unalmas, lélekölő (hideghívások, ügyfélszolgálat, adatrögzítés jellegű feladatok stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!