Derogálna, ha nem a végzettséged, illetve a képességeidnek megfelelő munkát végeznéd?
Foglalkoznál mások véleményével, hogy mit szólnak, ha mondjuk valamilyen főiskolai végzettséggel takarító lennél, vagy mondjuk liftkezelő?
Zavarna, ha mások lenéznének emiatt?
Nem kell hogy tudják mi a szakmád
De sok olyan diplomás munka van amivel el sem lehet helyezkedni
Ha éhenhalni nem akarsz nem hiszem hogy érdekel ki mit mond
Az, hogy mások mit gondolnak nem érdekel, soha nem is érdekelt.
Az, hogy olyan munkát végzek, ami nem a végzettségemnek megfelelö, esetleg alacsonyabb képzettség is elég lenne, nem zavarna, ha az a munka tetszenek, szivesen csinálnám
Ha olyan munka lenne, amit utálok, azt meg nem vállalnám.
A takarító vagy a lifkezelö szerintem nem gond, még doktori végzettséggel sem, ha neked megfelel.
Másokkal meg értelmetlen dolog foglalkozni, az egyetlen, ami számít, hogy neked megfelel-e a saját véleményed szerint.
Nyilván zavarna, nem azért szereztem meg ezt a végzettséget, hogy teljesen mást csináljak. Plusz én vagyok az, akinek muszáj az agyát használnia, különben megőrül, szóval egy szellemileg kevésbé kielégítő munka szenvedés lenne nekem. A harmadik ok pedig, hogy ezek a munkák sokkal kevésbé vannak megfizetve, mint a mostani munkám.
De mivel pont leszarom, hogy mások mit gondolnak, ezért a véleményüknek nincs szerepe abban, hogy mi mennyire zavar.
Derogálni nem derogál, hogy ki mit gondol pedig nem érdekel.
Az, hogy dühös vagyok amiért feleslegesen tanultam és képeztem magam vagy az, hogy boldogtalan vagyok amiért nem csinálhatom amit szeretnék már másik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!