Elmennél olyan (drága) képzésre, ami meghaladja a képességeidet, viszont nincs más dolog, ami érdekelne téged?
Ez ellentmondás számomra, ha valami nem érdekel az van halálraitélve.
Német nyelv elégséges
Angol nyelv jeles
Hányok a német nyelvről. Kedvencem héber,arab.
Ennyire általánosságban nehéz okosat mondani... Ha tényleg érdekel valami, akkor nem csak messziről nézegetve ábrándozom róla,
hanem próbálok minél inkább utánaolvasni és belemélyedni amennyire csak lehet még mielőtt bármilyen drága képzésbe kezdenék. Szorgalommal, gyakorlással rengeteg hiányosságot be lehet (be kell) pótolni.
Szerintem próbáld meg.
Én proginfó estire mentem. Nagyon nehéznek ígérkezett, ráadásul pont a logikai készségem nem olyan jó.
Drága is.
Ráadásul végül rengeteget segített a távoktatás (én nem 100% csalással nyomom végig, hanem sokat tanulok) és át tudtam menni államira is.
Neked is lehet akár ilyen mázlid is.
Én ma a 6. félévet kezdem. 😃 (Tudom, a csoporttársaim ennyi infóból tudják, hogy a csoporttársuk vagyok, de ez van.)
Mindenképpen kezdd el.
Ha pedig egy jó munkahely, karrier záloga lehet, akkor pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!