Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30+ gyerektelen nők mind kapuzárási pánikban szenvednek?
Röviden: fiatalon pár hosszabb-rövidebb kapcsolat, egy/több éjszakások majd ezt követően egy tartós 6 éves párkapcsolat aminek 3 éve lett vége. Akkor töltöttem a 30-at.
Azóta 2 kapcsolatom volt, mind kettő zátonyra futott.
30 feletti egyedülálló gyerektelen nők.
Mind a 2 kapcsoltban úgy éreztem, hogy eszeveszetten feszített tempóban kell gyorsan letudni a kötelezőket, aztán induljon a baba projekt meg a közös ház/lakás.
A feszített tempót úgy kell érteni, hogy az első nőnél 1 hónap után, a másodiknál már a randi után pár nappal éreztette, hogy neki szülni kell mert kifut az időből. Akkor még nem esett le, hogy mit is akar.
Nála ott telt be a pohár pár napja (azóta szakítottam is vele) hogy a megkérdezésem, vagy inkább a véleményem kikérése nélkül elkezdte tervezni a ház projektet.
Tehát a lényeg, hogy 3 hónap után ő már úgy gondolta, hogy a megkérdezésem nélkül kérhet lakáshitelajánlatokat.
Mondom neki: te normális vagy? Erre a válasza az volt: hogy ő minél hamarabb közös házat akar, mert a barátnői mind leszültek, a nővére a 2. gyerekkel terhes, meg különben is 1 éve van még kiélnie magát, és amúgyis beszéltünk a saját házról.
Ja a kiélés: feszített tempóban kellett volna menni nyaralni januárban meg a nyáron, mert utána már nem lehet a gyerek miatt. Mert mióta a barátnői meg a nővére szültek, nincs életük csak a puja meg háztartás, és ő még élni akar ezért mindent gyorsan lekell tudni a szülés előtt blabla.
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, mert nem szívesen adósítanám el magam egy 3 hónapos max fél éves ismeretség után. Vagy kötelezném el magam egy gyerekkel.
Oké az idő ellenünk dolgozik, de ezzel az erőltettet kapuzárási pánikkal nálam csak azt érte el, hogy 200%-ban kiábránduljak belőle. Szerintem egy közös eladósítás és gyerek az legalább 2 év együttlét. Lakhatással nem lett volna probléma, mert nála és nálam is élhettünk volna együtt kompromisszumok nélkül (ahogy tettük is az elmúlt 1,5 hónapban).
Az elsőnél aki 32 éves volt, pepitában hasonló szitu, az ő sztoriját nem írom le mert így is sokat pofáztam már.
Szóval nem tudom, kicsit kiábrándultam most a korosztályomból, és egy ideig biztos nem fogok kapcsolatot keresni. Illetve ezek szerint már az ismerkedési fázisban tisztázni kell, hogy ha akar gyereket azt feszített tempóban pár hónap után, vagy hagy időt összecsiszolódni.
30-as: honnét a bánatos pitsából vetted, hogy 40 éves vagyok? Sehol nem írtam ezt és még igencsak messze van a 40...
És a hozzád hasonló agyhalott - muszlim gyerekházasságos? - idióták vannak felpontozva. Tökéletesen leírja az oldal színvonalát...
31-es: "hisz a rövid kapcsolatokhoz két fél kell. "
Igen, de ez azt jelenti, hogy mivel RÖVID a kapcsolat, max 1-2 numera így egyik fél sincs hosszú ideig lekötve. Egyszerűbben fogalmazva: a férfiak kis %-a kúrogatja a 20-on éves nők jelentős részét.
Bővebben: Persze sokan vannak már ekkor is normális, hosszú távú kapcsolatban, de az ilyen korú férfiak jelentős része végig egyedül tölti a legszebb éveit, esetleg próbálkozva, hogy normális kapcsolatot tudjon kialakítani. Viszont ez az esetek nagy %-ban ez nem jön össze, mivel a nők ilyen korban még irracionális elvárásokat támasztanak az átlag férfiak felé, míg a korábban említett kis %-ért pedig megőrülnek és azt hiszik majd velük fog megállapodni (nem fog).
És igen, sok nő még gyereket is vállal ezektől a férfiaktól (top 5-10%) akik persze annak rendje és módja szerint otthagyják őket. Ezért van az, hogy a 30+-os férfiak jelentős résznek még nincs gyereke, míg a nőknek lesz.
Aki nem vállal nőként gyereket egy ilyen férfitól az pedig kapuzárási pánikban fog szenvedni és nagyon hamar meg akar állapodni akár egy átlagos (béta) srác mellett is, aki bár nem olyan, vagy egyáltalán nem "vonzó" (nyilván az elszállt igényekhez mérten), cserébe már vélhetően normális anyagi háttérrel rendelkezik ekkorra, mivel a 20-as éveiben volt "ideje" egzisztenciát építeni, tanulni stb.
"az ilyen korú férfiak jelentős része végig egyedül tölti a legszebb éveit, esetleg próbálkozva, hogy normális kapcsolatot tudjon kialakítani"
Igen, ezt gondoljátok ti magatokról, hogy olyan nagyon szuper f*sza választás lennétek a többiekkel szemben, csak nem kelletek a csúnya-gonosz nőknek.
Én 30-as vagyok, 10 éve a férjemmel és a baráti/közvetlen ismerősi/rokoni körömben csupa velünk egykorú, kisgyerekes házaspár van. És a férfiak sehol nem tartoznak a felső 10-15 %-ba (most nyilván a saját párja mindenkinek bejön, de baromira nem mondanám, hogy jó pasikkal van tele az ismerősi köröm), nem milliomos mérnök-informatikusok, hanem átlagemberek, rendőr, államkincstári dolgozó, kamionos, autószerelő, szakbolti eladó -aztán mindnek van felesége és gyereke mégis, nem kellett egyedül tengetniük a 20-as éveiket.
Mert normális férfiak. Tudom, hogy sz*r ezt hallani, de az én környezetemben is azok a férfiak vannak egyedül 20-as éveikben, akik nem százasok, furák. Persze, ők magukat normálisnak tartják :D
30 fölött a gyerekkérdés már nagyon vízválasztó. Azt mondjuk nem értem, hogy egy 32 éves nő mit pánikol, de mindegy is. Szerintem nemcsak a kor számít, hanem, hogy mit lát maga körül. Mert minden barátnő már gyerekes, kiesett a társaságból, mert neki nincs gyereke, tehát kell.
De egyébként meg ilyenkor már igen, az elején érdemes tisztázni, hogy ki mit akar, mert az eltérő élettervek mentén borulnak a dolgok leginkább. Amúgy lakáshitelt se vennék fel senkivel, de ez már az én személyes véleményem.
"Mert minden barátnő már gyerekes, kiesett a társaságból, mert neki nincs gyereke, tehát kell."
De ez olyan hülyeség, hogy azt hiszitek, egy nőnek azért kell gyerek, mert a barátnőinek is van. A nők többsége szimplàn vágyik rá, függetlenül attól, kinek van és kinek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!