Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30+ gyerektelen nők mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30+ gyerektelen nők mind kapuzárási pánikban szenvednek?

Figyelt kérdés

Röviden: fiatalon pár hosszabb-rövidebb kapcsolat, egy/több éjszakások majd ezt követően egy tartós 6 éves párkapcsolat aminek 3 éve lett vége. Akkor töltöttem a 30-at.

Azóta 2 kapcsolatom volt, mind kettő zátonyra futott.

30 feletti egyedülálló gyerektelen nők.

Mind a 2 kapcsoltban úgy éreztem, hogy eszeveszetten feszített tempóban kell gyorsan letudni a kötelezőket, aztán induljon a baba projekt meg a közös ház/lakás.

A feszített tempót úgy kell érteni, hogy az első nőnél 1 hónap után, a másodiknál már a randi után pár nappal éreztette, hogy neki szülni kell mert kifut az időből. Akkor még nem esett le, hogy mit is akar.

Nála ott telt be a pohár pár napja (azóta szakítottam is vele) hogy a megkérdezésem, vagy inkább a véleményem kikérése nélkül elkezdte tervezni a ház projektet.

Tehát a lényeg, hogy 3 hónap után ő már úgy gondolta, hogy a megkérdezésem nélkül kérhet lakáshitelajánlatokat.

Mondom neki: te normális vagy? Erre a válasza az volt: hogy ő minél hamarabb közös házat akar, mert a barátnői mind leszültek, a nővére a 2. gyerekkel terhes, meg különben is 1 éve van még kiélnie magát, és amúgyis beszéltünk a saját házról.

Ja a kiélés: feszített tempóban kellett volna menni nyaralni januárban meg a nyáron, mert utána már nem lehet a gyerek miatt. Mert mióta a barátnői meg a nővére szültek, nincs életük csak a puja meg háztartás, és ő még élni akar ezért mindent gyorsan lekell tudni a szülés előtt blabla.

Nem tudom, lehet bennem van a hiba, mert nem szívesen adósítanám el magam egy 3 hónapos max fél éves ismeretség után. Vagy kötelezném el magam egy gyerekkel.

Oké az idő ellenünk dolgozik, de ezzel az erőltettet kapuzárási pánikkal nálam csak azt érte el, hogy 200%-ban kiábránduljak belőle. Szerintem egy közös eladósítás és gyerek az legalább 2 év együttlét. Lakhatással nem lett volna probléma, mert nála és nálam is élhettünk volna együtt kompromisszumok nélkül (ahogy tettük is az elmúlt 1,5 hónapban).

Az elsőnél aki 32 éves volt, pepitában hasonló szitu, az ő sztoriját nem írom le mert így is sokat pofáztam már.

Szóval nem tudom, kicsit kiábrándultam most a korosztályomból, és egy ideig biztos nem fogok kapcsolatot keresni. Illetve ezek szerint már az ismerkedési fázisban tisztázni kell, hogy ha akar gyereket azt feszített tempóban pár hónap után, vagy hagy időt összecsiszolódni.

2022. dec. 15. 02:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
95%

Elképesztő, amit leírtál. Jól tetted, hogy kivágtad őket. Azért remélem, hogy találsz normális nőt, nem ilyen erőszakos piócákat. Azt nem hiszem, hogy az életkor számít, van, aki már húszévesen így gondolkozik, és van, aki harminc felett sem. Én például soha nem akartam, nem is lett.

N

2022. dec. 15. 08:30
 22/46 anonim válasza:
96%

Egyetértek a 20-as válaszolóval. A környezetemben is a 30as, gyereket még nem akaró férfiak egyszerűen 25 évesekkel jönnek össze.

De valahol érdekes ez az ügy, mert mindkettő félnek érthetők az érdekei... pl egy 34 éves nőnek már tényleg nehezen fér bele egy kapcsolat amiből nem lesz semmi komoly évekig, mert egyszerűen utána nem tud szülni... bár igaz ami igaz, ezzel az erőltetéssel nem tudom, melyik nőnek sikerült valaha bármi :D Meg hogy mernek egyáltalán egy olyan csávónak szülni akit fél éve ismernek? :D Én 30 évesen szültem, de 5 év ismeretség után, és még ez sem garancia semmire.

Egy harmincas pasinak pedig nyilván nem ketyeg így az óra, ő csak szeretné megismerni rendesen a nőt, mielőtt komolyba vág bele. Én megértem mindkettő felet.

Tényleg, ha a helyedben lennék, kicsit fiatalabbal kezdenék, ők úgysem akarnak pár évig gyereket, vagy valaki nagyon tudatos harmincassal aki uralkodik magán, reálisan látja a kapcsolatot és nem kezd el házat/közöshitelt/gyereket tervezni 1 hónap után.

2022. dec. 15. 08:32
 23/46 anonim ***** válasza:
73%
Nézd, valami a te készülékedben keresendő hibaként, hogy mindkétszer ugyanilyen nőket vonzottál be. Egyáltalán nem általános, amit írsz, szerintem, én legalábbis azt tapasztalom, hogy nem kergeti mindenki a babucit mindenáron & nyakig eladósodást, csak egy bizonyos réteg. Nekik is kb addig fontos, amíg az instagramon/facebookon tudják villantani, hogy nincsenek lemaradva, aztán lehet, hogy a csilivili képek mögött már rohad az egész. Sokan vannak, akik egyáltalán nem is akarnak gyereket, akikről meg te írsz, azok fel se nőttek igazán, mert nem a saját fejüket követik, hanem igazi birkák, és annak módjára akarnak igazodni a nyájhoz, és annyi eszük sincs, hogy ne pár hónapos kapcsolatba kezjenek többéves kapcsolat utáni terveket megvalósítani. Az ilyen birkától jobb is megszabadulni, hacsak nem akarsz skatulya szerinti kirakatéletet, ahol főszereplő vagy, hanem csak kellék. Szóval, azon kellene gondolkodni, hogy miért ilyenekbe akadtál...
2022. dec. 15. 08:45
 24/46 anonim ***** válasza:
30%

Így jártál kettő nővel is..., hááát, nem vagy a legélesebb kés a fiókban, ha elsőre nem volt világos!

Engedd el a komoly kapcsolat témát...

2022. dec. 15. 09:51
 25/46 anonim ***** válasza:
79%
6-os, olyan sötét vagy, hogy a negró világít a szádban.
2022. dec. 15. 09:55
 26/46 anonim ***** válasza:
88%
24 szerinted az komolyan vehető kapcsolat, ahol 3 hónap után közös hitelt akar felvenni a friss barátnő?
2022. dec. 15. 10:00
 27/46 anonim ***** válasza:
94%

30+ vagyok. Sosem szerettem volna gyereket. Most sem szeretnék. Ha véletlen terhes lennék, akkor abortusz. Van jó munkám, amit gyerek mellett is tudnék csinálni, de így sem. Szóval van olyan akinél nincs kapuzárási pánik.

Viszont a magyarországi nők 89%-a szeretne gyereket. Tehát a többségnek van esélye arra, hogy kapuzárási pánikja lesz. Ez sajnos ilyen. Minél idősebben szül valaki, annál nagyobb a kockázat. Érdemes 40 év alatt szülni. A gyerek egészsége miatt is és azért is, hogy ne öregemberek neveljék azt a szerencsétlen gyereket, akik lehet meg sem érik a gyerek felnőtt korát.

Így viszont érthető a pánik egy gyermektelen, de gyereket akaró 30-as nőnél.

2022. dec. 15. 10:14
 28/46 anonim ***** válasza:
92%

Eltelik még 1-2 év, aztán neked is kapuzárási pánikod lesz 35 felett, mikor rájössz, hogy a 25 éves lányok már nem téged akarnak és még mindig nincs családod sem (feltételezem a kérdés alapján, hogy akarsz).

Egy bizonyos szempontból a férfiaknak is ketyeg a biológiai órája, mert persze, a többség 50 évesen is tud gyereket nemzeni, de azért minél idősebb, annál kevesebb nő fog tőle akarni családot, sőt egyáltalán annál kevesebb nő akár majd vele kezdeni.

A 35 feletti àtlagos férfiak már nem kellenek a 25 éveseknek, és azért legyünk öszinték, egy 40 feletti apuka pont olyan dolog, mint a 40 feletti anyuka. Nem a legjobb.

2022. dec. 15. 10:44
 29/46 anonim ***** válasza:
68%
29, és mivel a hímnemű egyedek 25-30 évesen nem akarnak családot, ezért végre a te 40 éves aszott karjaidba kellene ugraniuk a 20-25 éves lányoknak. És el is érkeztünk a muszlim gyerekházasságig. Hamarosan 70 évesen is veszel magadnak egyet. Gratulálok.
2022. dec. 15. 11:31
 30/46 anonim ***** válasza:
87%

"Magyarán (elnézést de ezt így a legegyszerűbb megfogalmazni): 14-15 éves kora óta faßról faßra ugrál aztán 30 körül leesik neki, hogy az élet nem végtelen, nőként meg igenis sokkal rövidebb a biológiai órája, mint egy férfinek"

De honnan tudod, hogy f*szról faszra jártak? Ha ez van, akkor a férfiak meg pináról-pinára, hisz a rövid kapcsolatokhoz két fél kell. Simán lehet, hogy 30 előtt ért véget egy komoly kapcsolatuk, pl. azért, ami itt is felmerül állandó problémaként, hogy a férfiak csak húzzák az idejüket, kamuznak a gyerekről, eljegyzésről.

Mellesleg, a biológiai óra csak egy dolog. A pasik hiába tudnak gyereket csinálni, ha a gyerekvállalásra alkalmas korú nők elsösorban nem 35-40 éves férfiakat keresnek. Nem véletlen, hogy az ilyen korú emberek között a férfiak 60%-ának(!) nincs gyereke, a nőknek meg igen.

2022. dec. 15. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!