Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valaki gyerektelen párt keres?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 21:34
3/37 anonim válasza:
Nem, de az idő előrehaladtával egyre kevesebb lesz a merítés. 40 éves pasi már aligha válogathat annyi gyerektelen közül, mint egy 25 éves.
4/37 A kérdező kommentje:
A párom letagadta, hogy van gyereke,4 hónap után derült ki.Szakitottam vele. De szerinte, én vagyok a gonosz nő, hogy nem fogadom el a kislányt.
2022. jan. 20. 21:40
5/37 anonim válasza:
Orbánc Viktorta szerint igen, amúgy nem az.
6/37 anonim válasza:
Ezt a letagadásos dolgot sosem értettem. Nekem ki volt írva az adatlapomra hogy van 1 gyerekem. Így alapból csak olyanok írtak, akiknek szintén volt, vagy nem okozott gondot hogy nekem van.
8/37 anonim válasza:
Csak azok tagadják le, akik gyerektelen fiatal szép nőre utaznak, a külső és a fiatalság számít nekik. Ezért játszmára is hajlandók, abban reménykednek, majd beleszeretsz es tullendulsz azon h van gyereke. Azaz csak iranyitani akar, a te erzeseid, velemenyed nem szamit. Jól tetted h dobtad. Gyerekes ferfi korosztalybeli gyerekes nőt keressen.
9/37 anonim válasza:
Múltkor volt egy kérdésnél, hogy mekkora csicska lúzer az a pasi, akinek nincs gyereke 30+ évesen.
És ha egy 35+ -os, gyermektelen pasi akar ismerkedni, pláne nála fiatalabb nővel, akkor menekülni kell tőle, mert egy beteg, perverz, pedofil, kihasználós állat, hisz másképp lenne gyereke meg neje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!