Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha valaki gyerektelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha valaki gyerektelen párt keres?

Figyelt kérdés

2022. jan. 20. 21:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Amit ő művel, az gáz.
2022. jan. 20. 23:54
 22/37 anonim ***** válasza:
83%

"párom letagadta, hogy van gyereke"

Milyen apa vagy anya ez a féreg? Egy idegen senki kedvéért a saját gyerekét letagadja... Normális vagy, hogy még vele szórakozol? Ebben a hulladékban nem az a zavaró, hogy gyereke van, hanem hogy ő létezik

2022. jan. 20. 23:57
 23/37 anonim ***** válasza:
85%

Ja most látom, hogy egy hitvány heréről beszélünk, aki egy feszes valagért elárulná a saját lányát...

Kádba kellene fojtani az ilyet

2022. jan. 20. 23:58
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Le tagadta 4 hónapig hogy gyereke van és most meg téged csinál gonosznak. Én nem a gyerek miatt szakítottam volna hanem mert letagdta hogy van gyereke, az az hazudott, csak hogy könnyebben szedjen fel egy nőt.
2022. jan. 21. 00:54
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Letagadni a gyereked gáz.
2022. jan. 21. 04:51
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
A saját gyerekedet nem vállalni nagyon tré dolog. Amúgy nem gáz ha gyermektelt keresel, én sem jövök össze elvált anyukákkal. Ez ilyen.
2022. jan. 21. 06:58
 27/37 anonim ***** válasza:
79%

Van egy olyan érzésem, hogy a kommentek egy jelentős részét férfiak írták nőnek kiadva magukat. Olyan férfiak, akiknek nincs gyerekük/családjuk és úgy általában sikertelenek a nőknél.

Természetesen jogod van olyan elvárásokat támasztani, amilyet akarsz. Viszont nem árt megvizsgálnod az elvárások realitását(!). Ezért kérdeztem, hogy hány éves vagy?

Ha 22 éves pályakezdő vagy, aki még a szüleivel lakik, akkor teljesen reális és érthető elvárás, ha kizárólag gyermektelen férfival akarsz összejönni. Hiszen a célcsoportodba tartozó férfiaknak (20-30 éves) valószínűleg nincs gyereke. Amelyiknek van, az is inkább a tetején van ennek a korintervallumnak.

Ha viszont egy 38 éves nő vagy, akkor tudomásul kell venned, hogy a férfiak (35-45) azért már rendelkeznek legalább egy gyerekkel. Van aki kettővel, vagy akár hárommal is.

Akinek pedig nincs, az vagy:

A) Nem is akart soha és nem is fog. - Ha te sem, akkor jók lehettek együtt.

B) Nemhogy gyereket, de komoly kapcsolatot sem akar. - Ha te beéred ezzel, akkor jók lehettek együtt.

C) Gáz fazonok. Még mindig az anyjukkal élő, nem jóképű, nem vonzó, csóró, problémás pasasok. - Ha te sem vágysz jobb férfira, akkor jók lehettek együtt.

Érted már, hol a hiba a kérdésben?!

Szóval rólad mit lehet tudni, hány éves vagy?

2022. jan. 21. 08:23
 28/37 anonim ***** válasza:
23%
Aki gyerekes keressen gyerekes párt, vagy haljon meg egyedül. De gyerektelen párt nem érdemel az biztos.
2022. jan. 21. 09:13
 29/37 anonim ***** válasza:
82%

Jaj ezek az elméletek. Én két gyerekkel váltam 40-esként, találtam korombeli, gyerektelen férfit, aki normális, talpraesett és számomra vonzó és jól kijön a gyerekekkel is, de hozzá is van szokva, mert a rokonságában sok a hasonkorú. Tipikusan az, aki szeret felnőttként is társasozni, focizni, legózni és akár bohóckodni is, sőt simán kiolvasott már ismerkedésünkkor ilyen gyereknevelős pszichológiakönyveket, amiket megvitattunk. Egyelőre 2 éve vagyunk együtt, persze nem tudhatom, hogy a sírig-e, de egyelőre még nagyon örülök neki :)

Ja és eszembe jut a volt főnököm, dettó két "instant" gyereket kapott, mindig így mondta. Akartak aztán sajátot is, de már nem jött össze, mégis maradt az asszony mellett, s ők már vagy 15 éve együtt vannak.

De persze, aki nem akar gyerektársasághoz alkalmazkodni, az ne gyerekesekre hajtson a társkeresőn. Az meg végképp gáz, ha valaki letagadja hónapokig ezt a "mellékes" információt.

2022. jan. 21. 09:44
 30/37 anonim ***** válasza:
80%

27-es: Én kb az A vagyok, viszont velem egyidős nővel biztos nem jönnék össze, mert nekem a velem egykorú nők már túl komolyak.

Szerintem a kérdezőnek ha nő a 40-es korosztályban kellene keresgélnie.

2022. jan. 21. 09:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!