Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valaki gyerektelen párt keres?
"párom letagadta, hogy van gyereke"
Milyen apa vagy anya ez a féreg? Egy idegen senki kedvéért a saját gyerekét letagadja... Normális vagy, hogy még vele szórakozol? Ebben a hulladékban nem az a zavaró, hogy gyereke van, hanem hogy ő létezik
Ja most látom, hogy egy hitvány heréről beszélünk, aki egy feszes valagért elárulná a saját lányát...
Kádba kellene fojtani az ilyet
Van egy olyan érzésem, hogy a kommentek egy jelentős részét férfiak írták nőnek kiadva magukat. Olyan férfiak, akiknek nincs gyerekük/családjuk és úgy általában sikertelenek a nőknél.
Természetesen jogod van olyan elvárásokat támasztani, amilyet akarsz. Viszont nem árt megvizsgálnod az elvárások realitását(!). Ezért kérdeztem, hogy hány éves vagy?
Ha 22 éves pályakezdő vagy, aki még a szüleivel lakik, akkor teljesen reális és érthető elvárás, ha kizárólag gyermektelen férfival akarsz összejönni. Hiszen a célcsoportodba tartozó férfiaknak (20-30 éves) valószínűleg nincs gyereke. Amelyiknek van, az is inkább a tetején van ennek a korintervallumnak.
Ha viszont egy 38 éves nő vagy, akkor tudomásul kell venned, hogy a férfiak (35-45) azért már rendelkeznek legalább egy gyerekkel. Van aki kettővel, vagy akár hárommal is.
Akinek pedig nincs, az vagy:
A) Nem is akart soha és nem is fog. - Ha te sem, akkor jók lehettek együtt.
B) Nemhogy gyereket, de komoly kapcsolatot sem akar. - Ha te beéred ezzel, akkor jók lehettek együtt.
C) Gáz fazonok. Még mindig az anyjukkal élő, nem jóképű, nem vonzó, csóró, problémás pasasok. - Ha te sem vágysz jobb férfira, akkor jók lehettek együtt.
Érted már, hol a hiba a kérdésben?!
Szóval rólad mit lehet tudni, hány éves vagy?
Jaj ezek az elméletek. Én két gyerekkel váltam 40-esként, találtam korombeli, gyerektelen férfit, aki normális, talpraesett és számomra vonzó és jól kijön a gyerekekkel is, de hozzá is van szokva, mert a rokonságában sok a hasonkorú. Tipikusan az, aki szeret felnőttként is társasozni, focizni, legózni és akár bohóckodni is, sőt simán kiolvasott már ismerkedésünkkor ilyen gyereknevelős pszichológiakönyveket, amiket megvitattunk. Egyelőre 2 éve vagyunk együtt, persze nem tudhatom, hogy a sírig-e, de egyelőre még nagyon örülök neki :)
Ja és eszembe jut a volt főnököm, dettó két "instant" gyereket kapott, mindig így mondta. Akartak aztán sajátot is, de már nem jött össze, mégis maradt az asszony mellett, s ők már vagy 15 éve együtt vannak.
De persze, aki nem akar gyerektársasághoz alkalmazkodni, az ne gyerekesekre hajtson a társkeresőn. Az meg végképp gáz, ha valaki letagadja hónapokig ezt a "mellékes" információt.
27-es: Én kb az A vagyok, viszont velem egyidős nővel biztos nem jönnék össze, mert nekem a velem egykorú nők már túl komolyak.
Szerintem a kérdezőnek ha nő a 40-es korosztályban kellene keresgélnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!