Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok volt már olyan,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok volt már olyan,hogy egy gazdagabb pasi miatt szakított veletek a barátnőtök?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
Nem, de csaptam mar le peoli baratnojet, lehet a penz is kozbejatszott
2022. dec. 5. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Volt már ilyen, pontosan ugyanaz történt mint amit a 3-as és 5-ös írt. Már jó előre eltervezett mindent, hogy biztosan ne legyen pofára esés a dologból, amikor kißasz engem.

Nem feltétlen csak a pénz miatt történt, de biztosan nagy szerepe volt ennek is. Főleg, hogy az exem történetesen Bp-re akart költözni, ahol pont volt ennek a gyereknek egy lakása (vagy háza?).

Viszont volt olyan is, hogy a csaj egy csöves bevándorló törpét válaszott helyettem, szóval nem mindenkinek számít a pénz.

2022. dec. 5. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Sokszor
2022. dec. 5. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Nőként írom, hogy van ilyen, persze.

Páromat hasonlóképp hagyta el az exe, egyébként vagy 5 éve tartó kapcsolatban. Páromnak átmenetileg nem volt munkája, ezért szakított a csaj vele, majd hirtelen összejött egy pénzesebb hapsival. Párom nem lusta és nem munkakerülő, szóval az, hogy pár hétig nem talál munkát, az csak egy ürügy volt...

2022. dec. 6. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Igen, volt.

Igaz, nekünk a kapcsolatunkat nem konkrétan ez ölte meg. De nekem mindig panaszkodott, hogy ő külföldön akar élni, itthon semmi sem jó, nem tud elhelyezkedni, stb. (Pedig két egészen jó és keresett szakmát is szerzett). Miután szét mentünk, mit ad Isten, olyan pasival jött össze, akinek külföldön saját lakása volt, márkás autója, ilyesmik…. Micsoda véletlen. 😂

2022. dec. 11. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!