Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok volt már olyan,hogy egy gazdagabb pasi miatt szakított veletek a barátnőtök?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 19:09
2/15 anonim válasza:
Aki menni akar, annak ajtót kell mutatni.
3/15 anonim válasza:
2.
Könnyen beszélsz.
Főleg, hogy 3 év színjáték után döntött így.
Ráadásul nem is egyből lépett le, hanem már vagy 3 hónapja kavartak, aztán ha szóltam, hogy valami nem stimmel, akkor még én voltam a szar meg a paranoiás.
4/15 anonim válasza:
Nem volt ugyanis soha nem volt barátnőm. Azt viszont látom, hogy rengeteg pénzes pasival járnak csajok.
38 f incel
5/15 anonim válasza:
Altalában letagadják es azt hazudják , hogy nem volt semmi amíg együtt voltak a barátjukkal de ez nem igaz, ezek a nők mar előtte kiépítik azt a szférát ahová át teszik a feneküket.
6/15 anonim válasza:
Mondjuk azért az ilyen csajokat sem értem. Ha gazdag pasit akar, akkor miért nem ott kezdni?
7/15 anonim válasza:
6. Akkor még nem érdekelte annyira a pénz , később alakult ki benne.
8/15 anonim válasza:
nem, hagytak már itt csajok, de nem a pénzem, és annak hiánya miatt
9/15 anonim válasza:
7: és azt lehet tudni, hogy most hol van? Bejött neki az aranyásás vagy sem?
10/15 anonim válasza:
9. Fel kellene fogni , hogy nem csak aranyasok vannak , ha nem kisebb ligakban is vannak ilyen nok akik 400k es 1 milli huf kozott nezelodnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!