Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasik! Hol és hogyan ismertétek meg a jelenlegi párotokat? Ő hányadik barátnőtök eddig? Ha jelenleg nincs barátnőtök, akkor milyen sikerélményetek volt az elmúlt hetekben?
Szelektívan látsz, csak azt veszed észre/figyelembe ami igazol.
A megadottnál kicsivel magasabb vagyok (175), de nem a +3 centi miatt volt már 7 komoly kapcsolatom és x komolytalan kapcsolatom y kalandom.
A helyeket és módokat illetően:
- edzés (lány elhívitt magához filmet nézni)
- baráti társaságban egy lány az ölembe ugrott és megcsókolt
- koncerten egy lány megcsókokt és felszedett
- másik baráti társaságból egy lány áthívott matekozni
- buliban leültem egy lány mellé, beszélgettünk és egyeztettünk egy randit. Ott állva találkozva láttam, hogy magasabb nálam. Egyikünket se zavarta.
- megint egy másik baráti társaságban egy lány rámfeküdt és lesmárolt, megcsókolt.
- egyetemen szemeztünk egy nálam magasabb lánnyal, szünetben beszélgettünk, órán egymás mellé ültünk, óra után együtt lógtunk.
- boltos lány egy óra beszélgetés után a nadragomba nyúlt és rámarkolt
- kocsmába egy lány lesmárolt
- buliban egy masfél fejjel magasabb nő odajött táncolni (elsőre megijedtem, hogy a válláig se érek)
- masik kocsmába egy lány azt mondta, hogy tetszek neki
- fesztiválon beszélgettem egy lánnyal, aztán alakultak a dolgok
- nem sorolom fel az összes kalandot és komolyabb kapcsolatot
Nem a szobámban vártam, hogy legyen végre életem, hanem éltem az életem.
Egyébként meg látni kb mindenhol (a szobád falain kivűl) 170es férfikat barátnővel. Ismétlem: a szobádon kivűl.
166 centi vagyok, külföldön élek.
Chaten ismertem meg a menyasszonyomat - ő otthon lakott még akkor.
Beszélgettünk elég sokat, majd találkoztunk, és azóta már együtt is élünk (1,5 éve).
Ő az 5. párom, első kapcsolatom 6 évig tartott, aztán volt három hosszabb-rövidebb.
Az előző párjaim alacsonyabbak-egymagasak voltak velem, a menyasszonyom 169 centi :)
Soha nem tépődtem a magasságomon, ezt dobta a gép. Sok barátom van, nyitott vagyok, vidám, sokat nevetek és nevettetek, imádok viccelődni és trollkodni olykor.
33ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!