Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda/alacsony/csóró srácok! Hány éves korotokban jöttetek rá végleg, hogy sosem lesz csinos/szép barátnőtök?
18 éves koromig éreztem ezt...aztán sikerült megváltozzak és nem fetrengtem tovább az önsajnálat mocsarában. Az arcom ugyan olyan maradt...de megtanultam öltözködni lett stílusom, normális hajam és láss csodát nem látom rondának magam és önbizalmam is van odalépni egy csinos lányhoz. Megtanultam szeretni önmagam, teljes mértékben tudom ki vagyok és mit akarok. Ja és volt már 1-2 barátnőm időközben. Szóval jobb lenne kiszállni ebből a mocsárból ami mindig csak lejjebb húz...most komolyan miért jó hogy itt láthatod másnak a nyomorát? Attól neked jobb lesz, ha más is küzd ilyen dolgokkal? Ha valami nem jó változtass...
23/f
Belegondoltál abba,hogyha ronda,alacsony,csóró vagy abból 2 a te hibád?
Nem kell konditerem hogy ha nem is adonisz,de legalább egy erős átlagos testalkatod legyen. Egyetem se kell,elég szorgalmasan dolgozni ahhoz!hogy keress havi 300 ezret. A fodrász meg a ruházat is sokat segít.
Ja,ehhez kellene pár èv? Màsnak is
tuti hogy sokat lehetne a kulsodon meg javitani, de tuti abba is beletorodtel, hogy milyen a hajad az oltozkodesed.
Menj ki külföldre dolgozni, teremts egzisztenciát. jarj el szorakozni, ismerkedj. Mit vesztegeted otthon az idod??? Azert hogy meg kesobb teremthess egzisztenciát vagy soha? A mai nok jonnek mennek, keves tud magmaradni egy farok mellett. A no nem visz elore az eletben csak hatraltat a legtobb.
13-14
De az elet keresztbe tett. Jottek a kivul belul 10/10-es lanyok. Nem tudom hogy, de jottek. Aztan megszoktam a szep lanyokat, a nagy melleket, a kerek popsikat, a telt ajkakat, a hosszu hajakat. Es hat....reszegultem. Mar nem csak a benso erdekel, hanem a kulso is.
Kotve hiszem, hogy olyan rossz lenne a helyzeted ahogy te leirod.....rinyagep...-.-“
Majd akkor fogsz megcsavarodni ha a megizleled a dolgot, utana meg az lesz a bajod, hogy “kivul, belul szep legyen”.
Kuldj egy kepet privibe. Rinyagep!!! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!