Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda/alacsony/csóró srácok! Hány éves korotokban jöttetek rá végleg, hogy sosem lesz csinos/szép barátnőtök?
10-12 évesen még naív voltam, de kb 15 évesen már nyílvánvalóvá vált, hogy sosem leaz esélyem barátnőre.
28F
akkor menj át cowboyba.
azok is lúzerek,de legalább kemény fickó lúzerek.
szóval elkezdesz boxolni járni és anyagiaktól függően 2-3 hetente megdugsz egy 8-9 pontos fiatal örömlányt.
Mindig is tudtam, hogy ronda vagyok.
18/F
Exem 34 évesen még mindig nem fogta fel, hogy ha nem lenne egy önbizalomhiányos idióta, ezer csaja lehetne. De persze ő "csúnya, alacsony, kinek kell". Ilyen hozzáállással valóban snekinek.
Párom is alacsony, nem izmos, nem 20+-os farkú, mégis volt jópár hosszú távú kapcsolata, mert nyávogás helyett elfogadta magát, ilyennek.
#7 Ezen felnevettem :D
Amúgy viccen kívül, kérdező, menj már el egy pszichológushoz, a jó ég áldjon meg... ez az önsajnálat, öngyűlölet nem egészséges. A fejedben van a baj elsősorban. Azzal nem segítesz magadon, hogy 2-3 naponta felteszel egy ilyen kérdést a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!