Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfi már öreg családalapításhoz?
Szerintem a 30-as férfiak el vannak kissé tájolva, ezt rendbe kellene tenni. Amikor írják 35-45 közötti férfiak hogy 25-30 éves nővel akarnak gyereket, én értem hogy biológiailag ők azok akik a toppon vannak, de valljuk már be a média egy dolog a valóság megint más.
Egy 25-30 éves nő még ÉLNI akar, és ezzel nincs is baj. Meg akarja alapozni a jövőjét, épp hogy elkezdett dolgozni miért kéne rögtön szülni mennie?
A probléma inkább azzal van, hogy a 30-35, de sajnos manapság már a 35-40 év közötti nők is azzal jönnek hogy még ÉLNI akarnak és válogatnak ezerrel mondván hogy ráérnek.
Na ők pedig már nem igazán érnek rá.
Múltkor ismerkedtem ( értsd: váltottunk 3 üzenetet ) egy nővel aki 41 volt ( értsd mindjárt 42 ). Első mondata: ő még nem késett le semmiről + röhögő smiley. Hát de nagyon is. Melyik normális férfi vágna bele 1-2 hónap ismerkedés után a babaprojektbe? Egyedül ebben a felállásban lehetne neki gyereke.
Normális esetben alsó hangon 1-2 év mire belevág valaki a családalapításba, nem gondolom hogy felnőtt ivarérett emberként 5-10 éveket kell várni. De a nő addigra már 44 körül lesz. 45 felett szülni nőként pedig igencsak rizikós ha egyáltalán sikerül. Ritka, na.
A férfiaknál egy picit megengedőbb volt a jóisten/darwin/biológia, mert ők még "szülhetnek" 45 körül. De szerintem az már a végjáték. Értsd a férfiaknál szerintem a maximum a 45, a nőknél pedig a 40 ami még egészséges. Minden egyéb szenzáció inkább és nem a norma.
Szumma szummárum: egy férfinak 35-40 között legkésőbb meg kellene találni a partnert, hogy lehessen gyereke, de egy nőnek ugyanígy.
Ehelyett mi van? A 35 körüli nők is agyonválogatják magukat, várják a kockás hasú 190 centi magas, doktor-bankár-phds-nyaralós-bmws-rózsadombilakásos adoniszt aki majd pont őket akarja.
Nevetséges ami megy.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!