Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ti járnatok (ha amugy szimpatikus) olyan 34 eves ferfival, aki egyetemi tanari diplomaval szakkepzesben tanit brutto 390 ezer ftert? +Heti 1 felnottoktatas (2400 netto).
34 évesen itt tartasz? Kb csöves vagy.
L
Rossz helyen tetted fel ezt a kérdést! Ez itt a gyakori!
Itt minden nő jogász, közgazdász, mérnök és orvos egyben! És 800 nettó alatt egyik sem visz haza! Szóval nem rúghatsz labdába!
Kicsit érthetetlenül van megfogalmazva a kérdés.
"egyetemi tanári diploma" - tehát olyan diploma, amivel egyetemen taníthatsz, ilyen formában így nem létezik. Az egyetemi tanárokat kinevezik és tudományos fokozatuk van.
"egyetemi, tanári diploma" - tehát tanári diploma, és nem főiskolára jártál, hanem egyetemre. Ilyen van, nekem is ez a végzettségem.
Egyik ismerősöm tanít szakiskolában, mellette nevelőtanár a kollégiumban. Elég kemény fiatalok járnak oda, szóval le a kalappal előtte. Nekem nagyon szimpatikus, hogy az a hivatása, hogy az ilyen fiúk ne kallódjanak el. Szeretem, ha egy férfinak van hivatástudata. Szóval nekem ez pozitív lenne, de sok minden máson is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!