Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 34 éves koráig soha egy randi se jött össze és nem állnak vele szóba a nők, az hogy tudna sikeres lenni?
A megfelelő közösséget kell megtalálnod. Minden közösségben más-más személyiségű nők vannak. Nekem például a túracsoportok jöttek be. Oda járnak olyan nők nagy többségben, akik közül néhánynak bejövök. Máshol meg sikertelen voltam.
Hosszú munka volt, ki kellett tapasztalni, meg sok mindent kipróbáltam én is. De megérte, mert most még kezdeményeznem sem kell sokszor, mert van úgy hogy a nők kezdenek ki velem. Pedig én is azt hittem hogy reménytelen eset vagyok.
Sok sikert
Sehogy. Tapasztalat.
Vagy megalkuszol egy olyan kapcsolatban, ahol nem igazán a zsánereddel vagy, vagy feladod és élsz egyedül.
Ha valaki nem sikeres a nőknél, az a feje tetéjére is állhat, akkor se lesz casanova. Lefogytam, gyúrtam évekig, lecseréltem a ruhatáram, stílustanácsadó oldalakat böngésztem, hogy mi az ami jól áll, mi az ami ciki stb. Odafigyeltem a legapróbb részletekre is. És 0 eredmény.
Nagyon kövér lehetsz.
Fogyj le vagy rendezkedj be az örökké tartó magányra.
Nagyon vékony vagyok.
182 cm magas és 65kg.
Hova fogyjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!