Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfi már öreg családalapításhoz?
50+ leszel amikor a gyerek érettségizik.
Az még bőven belefér.
Szerintem az meggondolandó amikor a 60+ os apuka áll a fia ballagásán. Néhány osztálytársának meg a nagyapja 60+.
A "matek" már megint sokaknak kimaradt.
Reálisan, hány évesen jut el oda, egy átlag, (Azaz nem Gyakoris, diákként is havi 300-at kereső.)pasas, hogy reálisan bevállaljon ANYAGILAG egy családalapítást? 30-35-40-45...?
Tudom, a Durva anyjukat, amiért nem keresnek már az egyetem alatt, havi 800-at. Bezzeg neked 23 évesen céged van, havi 45M forgalommal. >:)
Igen ez így igaz :)
Gyakorin leírnak már 30 felett....
Dehogy öreg! Én 29 éves férfi vagyok és durván 33-35 évesen lenne gyerekem ideálisan majd. Ahogy te is írtad egy kb. 25-30 körüli nővel.
A szüleim között is 7 év van, nem tudom ezen mit kell annyira fennakadni. Felnőtt emberek.
Nem szerintem nem öreg hozzá. Nekem meg sokszor a fejemhez vágják, hogy ketyeg a biológiai órám....
Úgy gondolom majd jöjjön a baba amikor szeretném, akivel szeretném. /bár azért már sokáig sem halaszthatom de van még időm.../ 🤔
33 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!