Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mentem egy nőhöz és mondta ,jött a kisfiú,34 éves vagyok...akkor sose lesz nőm?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 18:10
1/34 Noren1989 válasza:
Talàn a kontextust érdemes lenne kifejtened, mert így nem kisfiúnak, hanem retardàltnak tűnsz.
2/34 anonim válasza:
Fogalmazás van nehéz. Kérdező van okos. Beszélni és járni tudni egyszerre, igaz csak nehezen lenni menés egyszerre időben. Banán van finom, kérdező szeret.
3/34 anonim válasza:
Milyen nőhöz mentél, és miért? Azért mert 1 nő ilyet mond még lehet 1000 másik aki mást gondol.
34 évesen ha még nem volt senkid, akkor szedd össze magad sürgősen!
4/34 A kérdező kommentje:
Nem igazán ismertem a nőt,dolgozni mentem hozzá
2022. ápr. 16. 18:19
5/34 anonim válasza:
Utálatos vagy III.Edricus Anxious, de ezen nagyon röhögök! 10 zöld pont.
6/34 A kérdező kommentje:
ez az oldal is jól mutatja,ha gyökérkedünk,akkor nyalják a valagunkat
2022. ápr. 16. 18:21
7/34 anonim válasza:
Ha dolgozni mentél nem mindegy, hogy mit mondott? Lehet anyád korú!
8/34 Noren1989 válasza:
Ember, 3normàlis mondatot kéne megfogalmaznod.
9/34 A kérdező kommentje:
Ember, 3normàlis mondatot kéne megfogalmaznod.
te viszont nem vagy ember
2022. ápr. 16. 18:26
10/34 anonim válasza:
Valszeg azt látta benned, közöd nincs a munkához es mit kellene csinálni, de dolgozni akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!