Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek nálatok okosabb, kultúráltabb nővel?
Figyelt kérdés
- diplomás, tehát okos
- szereti a szépirodalmat ( Harry Potter, Az Alkimista stb.)
- nagyon igényes, kicsípi magát, ha elmegy megnézni egy musicalt
- pszichológiai cikkeket olvas és büszke rá hogy olvas a pasik egyszerű gondolatvilágában, messziről felismeri pl a nárcisztikusokat.
Ez imponálna, felnéznétek rá, vagy előjönne belőletek a kisebbrendűségi komplexus?
2022. dec. 4. 07:14
11/24 anonim válasza:
Mi a saját szinted? Ez alatt még van valami?:)
12/24 anonim válasza:
#11 Nézd, én komolyan vettem a kérdést (lehet hogy nem kellett volna :D) és úgy válaszoltam.
Vagyis pl. nem jönnék össze egy orvostanhallgató vagy egy ügyvéd csajjal!
Sokkal inkább pl egy bolti eladóval (egy példa a sok közül), vagyis egy amolyan "egyszerű földi halandóval" mivel sokkal többet én sem tudok felmutatni.
13/24 anonim válasza:
Én is komolyan vettem, azért kérdeztem. Nem szeretem a szint alatti partnereket, ezért a kérdésben szereplő valaki nekem nem jön be:)
15/24 anonim válasza:
Én örülök neki, ha egy lány okos. Igazából összejönnék vele, mert jómagam sem vagyok épp hülye, de nekem nem lenne komplexusom emiatt. Számomra nagyon vonzó lenne az ilyesmi.
16/24 anonim válasza:
Akár troll kérdés, akár nem, elég beszédes, hogy sokaknak ennyi elég ahhoz, hogy valakit maguknál okosabbnak, kulturáltabbnak tartsanak.
17/24 anonim válasza:
Ha befér a péniszem a puncijába akkor össze igen.
18/24 anonim válasza:
Ez még trollkodásnak is gyenge 😂 mondom ezt valóban diplomás, olvasni szerető, pszichológiában jártas nőként 🤣🤣🤣
20/24 A kérdező kommentje:
Olyan hihetetlen, hogy egy igényes nőt érdekel a pszichológia? Mindig elolvasom a Nők Lapja Pszichológiát is.
2022. dec. 4. 12:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!