Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, összejönnétek nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek nálatok okosabb, kultúráltabb nővel?

Figyelt kérdés

- diplomás, tehát okos

- szereti a szépirodalmat ( Harry Potter, Az Alkimista stb.)

- nagyon igényes, kicsípi magát, ha elmegy megnézni egy musicalt

- pszichológiai cikkeket olvas és büszke rá hogy olvas a pasik egyszerű gondolatvilágában, messziről felismeri pl a nárcisztikusokat.

Ez imponálna, felnéznétek rá, vagy előjönne belőletek a kisebbrendűségi komplexus?

2022. dec. 4. 07:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mi a saját szinted? Ez alatt még van valami?:)
2022. dec. 4. 08:13
 12/24 anonim ***** válasza:
61%

#11 Nézd, én komolyan vettem a kérdést (lehet hogy nem kellett volna :D) és úgy válaszoltam.

Vagyis pl. nem jönnék össze egy orvostanhallgató vagy egy ügyvéd csajjal!

Sokkal inkább pl egy bolti eladóval (egy példa a sok közül), vagyis egy amolyan "egyszerű földi halandóval" mivel sokkal többet én sem tudok felmutatni.

2022. dec. 4. 08:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is komolyan vettem, azért kérdeztem. Nem szeretem a szint alatti partnereket, ezért a kérdésben szereplő valaki nekem nem jön be:)
2022. dec. 4. 08:37
 14/24 anonim ***** válasza:
🤡🥱
2022. dec. 4. 08:57
 15/24 anonim ***** válasza:
59%
Én örülök neki, ha egy lány okos. Igazából összejönnék vele, mert jómagam sem vagyok épp hülye, de nekem nem lenne komplexusom emiatt. Számomra nagyon vonzó lenne az ilyesmi.
2022. dec. 4. 09:21
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Akár troll kérdés, akár nem, elég beszédes, hogy sokaknak ennyi elég ahhoz, hogy valakit maguknál okosabbnak, kulturáltabbnak tartsanak.
2022. dec. 4. 10:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha befér a péniszem a puncijába akkor össze igen.
2022. dec. 4. 10:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez még trollkodásnak is gyenge 😂 mondom ezt valóban diplomás, olvasni szerető, pszichológiában jártas nőként 🤣🤣🤣
2022. dec. 4. 11:08
 19/24 anonim ***** válasza:
pszichológiában jártas?
2022. dec. 4. 11:11
 20/24 A kérdező kommentje:
Olyan hihetetlen, hogy egy igényes nőt érdekel a pszichológia? Mindig elolvasom a Nők Lapja Pszichológiát is.
2022. dec. 4. 12:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!