Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek nálatok okosabb, kultúráltabb nővel?
Figyelt kérdés
- diplomás, tehát okos
- szereti a szépirodalmat ( Harry Potter, Az Alkimista stb.)
- nagyon igényes, kicsípi magát, ha elmegy megnézni egy musicalt
- pszichológiai cikkeket olvas és büszke rá hogy olvas a pasik egyszerű gondolatvilágában, messziről felismeri pl a nárcisztikusokat.
Ez imponálna, felnéznétek rá, vagy előjönne belőletek a kisebbrendűségi komplexus?
2022. dec. 4. 07:14
21/24 anonim válasza:
Ja értem. Minden világos. És a Harry Potter mire tanított meg?
22/24 anonim válasza:
#20 az aztán a szakirodalom.. akkor legalább valódi szaklapokat olvasnál az ilyen ponyvásított maszlag helyett. Üdv, egy pszichologia szakon végzett nő.
23/24 anonim válasza:
Én irodalom szakon végeztem, meg pszichológián és pszichiátrián. Nem tudom itt melyiket kéne használnom.
24/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, te az átlag műveltségi szintet nem ütöd meg az általad olvasott újságcikkekkel, szépirodalmat meg lehet, hogy nem is olvastál még, ha a Harry Pottert közéjük sorolod. Vicces vagy, művelődj tovább!
Kicsípni bárki ki tudja magát, középiskolát végzett nők is ki tudnak öltözni, köztük fel sem tűnnél, diploma ide vagy oda. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!