Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek nálatok okosabb, kultúráltabb nővel?
Figyelt kérdés
- diplomás, tehát okos
- szereti a szépirodalmat ( Harry Potter, Az Alkimista stb.)
- nagyon igényes, kicsípi magát, ha elmegy megnézni egy musicalt
- pszichológiai cikkeket olvas és büszke rá hogy olvas a pasik egyszerű gondolatvilágában, messziről felismeri pl a nárcisztikusokat.
Ez imponálna, felnéznétek rá, vagy előjönne belőletek a kisebbrendűségi komplexus?
2022. dec. 4. 07:14
1/24 anonim válasza:
Te most akkor az okosabb nő vagy egy pasi vagy, aki nem annyira okos. Ez a kérdésből nem derül ki:)
2/24 Hans Pötterman válasza:
Simán, örülnék ilyen nőnek ha ismerkednék.
3/24 anonim válasza:
Elég gagyi iróniával operálsz, papa...
4/24 anonim válasza:
Nekem tetszene, mert szerintem lehetne tőle tanulni több dolgot.
5/24 anonim válasza:
Diplomáim vannak. A Harry Potter nem szépirodalom, én is ki tudom csípni magam, a divat "pszichológia" inkább a bulvár és a napi horoszkópok szintjén mozog.
Amiket felsoroltál bőven az átlagos szint.
Mondjuk ha egy nő ledoktorált, tudományos területen mozog, széles látókörű és vannak önálló gondolatai, tud rendszerben tervezni azt már nagyon csípném!
6/24 anonim válasza:
Akinek Harry Potter jelenti a szépirodalmat, az nem nevezhető kulturáltnak. Sajnos oda süllyedtünk, hogy már ilyen népszerű irodalom olvasásával is büszkélkednek emberek. A magas fokú irodalmi igényesség ott kezdődik, ha valaki mondjuk kortárs verseket olvasgat. Az már valami.
7/24 anonim válasza:
Természetesen minden vágyam egy olyan nő aki az összes vita alkalmával fejemhez vágná hogy én értéktelen IQ nulla vagyok hozzá képest. Az érettségivel és a 320 ezres lókuki nettóval.
8/24 anonim válasza:
Tehat tipik elemzo tipus a no , aki azt hiszi 10 mondatbol ismeri az egesz szemelyisegemet es a multamat illetve mebtalis egeszsegem? Vegul is mert ne!
9/24 anonim válasza:
Jaj, vegyétek már észre, hogy béna szarkazmus a kérdés...
10/24 anonim válasza:
Nem jönnék össze ilyen nővel! Maradok a saját szintemen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!