Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy csajjal egy hete. Meg is csókoltam. Alig
engedett el a csóknál. Végig kedves voltam vele. Nem
nyomultam. Nem irogattam. Csak finoman. Ma meg letilt.
Miért?
Figyelt kérdés
Ez miért megoldás hogy letilt?
Ha én nem voltam vele sértő, félrevezető, stb. Lehet másokkal is randizott ezen a héten és már nem voltam elég érdekes?
Ilyen világban élünk tényleg?
Mondom, még csak nem is zaklattam. A következő találkozót terveztük. Tegnapot tehát pénteket ígérte. De nem válaszolt egész nap. Engem hívtak egy bulira de nem mentem el mert vártam hátha esetleg 18.00 kor elokerul hogy itt vagyok. Volt mással ilyen. Szoval nem mentem el a bulira. Az egesz hetvegemet elcseszte most meg még le is tilt. Annyira szép.
Mondom. Nem zaklattam, semmi, a csóknál meg alig engedett el. Ha tetszem neki miért csinálta ezt?
Lehet az volt a baj hogy nem voltam eleg ramenos? Hat mindegy. En felfogom ugy hogy ilyen csajt is csókoltam már. :D De konyorgom miert kell szó nélkül letiltani? .... :(
Gondolom azért van ennyire rápörögve, mert szökőévente egyszer van lehetősége csajozni, de az az egy is koptatta. Ilyen ez, ha nem vagy alfa.
2022. dec. 4. 10:06
72/122 anonim válasza:
ense vagyok egy alfa de ha megcsaljak vagy dobjak en olyan lanyokal ismerkedek,ha megcsaljak akor haverkodok vele es probalom ra venni hogy csalja visza(hagy tudja meg milEn erzes a pasid ha megcsaljak meg ha o is megtette neked is meglehet ilyeneket kell mondanod, ha dobták a csajt akkor meg haverkodni es kihuzni belole hogy milyen viselkedesu pasik jonek be es aszerint viselkedni,a bizalmaba kell ferkozni márha mer vetközni vidiken kepeken akkor nyert ugyed van,csak ne rogton vetkoztesd,ruhaba majd fehernemu es igy tovabb
2022. dec. 4. 10:20
73/122 anonim válasza:
de mar olyan is volt hogy egy haverom ra irt anyazta kurvâzta meghogy megoli ha meglatja meg hogy tudja melyik suliba jar meg ilyenek en meg ra irtam hogy minden rendbe? hogy van? barmit elmondhat segitek ha tudok,ha elmondta akkor meg ra irtam a haveromra es lekoptattam roladurvan kiosztottam(a haver is partner volt ebbe
2022. dec. 4. 10:22
74/122 anonim válasza:
igy a csajokba is bizalmat adsz hogy megtudod vedeni
2022. dec. 4. 10:23
75/122 anonim válasza:
néha az a leggyorsabb ha valaki megszorongatja a nyakát(nem szo szerint) te meg megvéded
2022. dec. 4. 10:25
76/122 anonim válasza:
a lényeg ne egy nagydumas eros lelkü nőnél probalkoz ilyenel ,olyat kell keresni aki lelkileg gyenge félénk kis ijesztéstöl is fél,es megkell mutatnod milyen fasza gyerek vagy hogy eltudsz uzni barkit
2022. dec. 4. 10:27
77/122 A kérdező kommentje:
Hat teso ezek nagyon magas kaliberu otletek, trukkok tanacsok. nagyon koszonom! Megmondod a tutit. Koszi!! Ezt a csajt ilyen tarskereso appon ismertem meg. Ezert nincsenek nagyon kozos ismerosok meg meg nagyon friss volt. ha ilyenkor tobben is ramennek. mert ha egy jo no fent van egy ilyenen akkor bizony ramennek o igyekszik mindenkivel elmenni es az alapjan valogat kesobb. ebbe eshettem bele.
abban nincs tanacsod h hol hogy erdemes ismerkedni akar a neten akar eloben egy idegen varosban oersze ahol senkit nem ismersz? koszi
2022. dec. 4. 10:39
78/122 A kérdező kommentje:
egyedul vagyok egy idegen varosban, ahol dolgozom es tudod azert igy frissen nem bizok senkiben aki haverkent probalkozik mert alam tudnak tenni... szoval full egyedul tolom most. Ha igy van otleted hogyan lehet ismerkedni tudsz nehany tippet adni akar online akar eloben hogyan?.
Ez is pl kerdes h honnan tudnám hogy megcsalták, szakitott?? Persze tudom itt is ra lehetne irogatni ilyen csajokra aki kiirja h megcsalták de nekem ez kemény terep inkabb mashol probalkoznek. De pl egy facebookos csajrol nem feltetlenul tudnam h megcsaltak csak ha minden nap beszelek vele ha meg kapcsolatban van ugyis lerazna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!