Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy csajjal egy hete. Meg is csókoltam. Alig engedett el a csóknál. Végig kedves voltam vele. Nem nyomultam. Nem irogattam. Csak finoman. Ma meg letilt. Miért?

Figyelt kérdés

Ez miért megoldás hogy letilt?

Ha én nem voltam vele sértő, félrevezető, stb. Lehet másokkal is randizott ezen a héten és már nem voltam elég érdekes?

Ilyen világban élünk tényleg?

Mondom, még csak nem is zaklattam. A következő találkozót terveztük. Tegnapot tehát pénteket ígérte. De nem válaszolt egész nap. Engem hívtak egy bulira de nem mentem el mert vártam hátha esetleg 18.00 kor elokerul hogy itt vagyok. Volt mással ilyen. Szoval nem mentem el a bulira. Az egesz hetvegemet elcseszte most meg még le is tilt. Annyira szép.

Mondom. Nem zaklattam, semmi, a csóknál meg alig engedett el. Ha tetszem neki miért csinálta ezt?

Lehet az volt a baj hogy nem voltam eleg ramenos? Hat mindegy. En felfogom ugy hogy ilyen csajt is csókoltam már. :D De konyorgom miert kell szó nélkül letiltani? .... :(

2022. dec. 3. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 A kérdező kommentje:

"Lány vagyok. Én az ilyen hisztiseknek nem válaszolok. Soha."

Hányszor írjam már le nektek csajok, hogy nem hisztiztem meg nem irogattam neki?

Megkérdeztem mikor ér rá, megbeszéltünk egy találkozót, nem jött el, én meg felajánlottam a holnapot (mai napot). Meg azt is, hogy ha esetleg a távolság túl nagy, bármikor aludhat később nálam. Semmi hiszti, irogatás, személyeskedés nem volt benne, csak tényszerű információk közlése.

Kezdjük ott, hogy elnézést kér azért, hogy nem tudott tegnap eljönni.

Aztán folytassuk ott, hogy leírja, hogy a holnap sem jó mert mondjuk.

a.) családi programja akadt (kamu) vagy beteg, vagy fáradt. valamit ír.

b.) nem szeretne most kapcsolatot, önmagára szeretné fordítani az időt, stb. leírja két mondatban és megértem.

de ez, hogy letilt? amúgy vegán csaj volt. Nekik alapból baj van a fejükben.

2022. dec. 3. 18:25
 32/122 A kérdező kommentje:

Hát ebből a tanulsag az, hogy egy pin@ sem.ér annyit, hogy nemenj el a buliba.

Na itt az a baj, hogy aki hívott azt mondta, hogy még háromig válaszoljak, hogy megyek-e mert limitált és meg kell venni a jegyeket. Ez is eleve égés volt, hogy neki meg azt mondtam lebetegedtem és nem lesz jó. Szóval még magamat hoztam kellemetlen helyzetbe, hogy falaztam a csajnak.

A másik, hogy a buli másik városban lett volna, ahova 2 óra az út, szóval sajnos nem tudtam volna úgy elmenni, hogy megvárom a lányt. Ráadásul ott is aludtam volna, szóval tök tuti szombaton meg péntek estém lett volna.

Most meg helyette itthon vagyok és gyakorizok, de jó hétvégi program :D

2022. dec. 3. 18:27
 33/122 A kérdező kommentje:

Bocsánat az utolsó komment idézet az egyik válaszolótól, mielőtt ebbe is beleköt valaki.

"Hát ebből a tanulsag az, hogy egy pin@ sem.ér annyit, hogy nemenj el a buliba."

2022. dec. 3. 18:28
 34/122 anonim ***** válasza:
79%

A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben azon agyal, mit fog mondani a medvének...?! Elgondolkodik:

"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Azt fogja mondani, hogy nincs is fűnyírója...vagy, hogy elromlott.... Vagy ha nem romlott el, akkor biztos kitalálja, hogy valakinek már odaígérte... Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."

Ment mendegélt tovább az erdőben, és ahogy közeledik a medve házához, tovább morfondírozik:

"A múltkor a róka is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már idáig eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a barommal."

Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:

"Tulajdonképpen mi a francnak jöttem el...?! Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a rohadék, meg aztán..."

Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:

- Szia Nyuszika, miben segíthetek?

- Tudod mit medve? ***szd meg a fűnyíródat!

2022. dec. 3. 18:31
 35/122 A kérdező kommentje:
Ne spameld már tele a topicot ilyen copypaste contenttel.
2022. dec. 3. 18:36
 36/122 A kérdező kommentje:
Direkt csinálják amúgy, ezek ilyen vértrollok.
2022. dec. 3. 18:36
 37/122 A kérdező kommentje:
Néha olyan érzésem van, hogy nem is emberek hanem valami természetfeletti sátáni erő, ami mindent megtesz azért, hogy ne kapj értelmes választ a problémádra, hanem elvessz ebben az ördögi trollmocsárban.
2022. dec. 3. 18:37
 38/122 A kérdező kommentje:

Mert végülis az ember a lelke legmélyét tárja itt ki, más meg úgy harap rá mint a piranják és pillanatok alatt szétkapják a témát. Ha nem írsz részleteket akkor egyszerűen csak nem jön válasz. Ha meg leírod a részleteket szinte mindig jönnek a kötekedők, a pszicho arcok, a gonosz trollok és szanaszétkapják az egészet. Még a többi válaszadóba is belekötnek.

Lehetetlen ezen az oldalon már normális válaszokat kapni a problémákra, legalábbis nagyon nehéz. Elég alja lett. Azért akik megpróbálták azoknak nagyon köszönöm. Figyeltem.

2022. dec. 3. 18:38
 39/122 anonim ***** válasza:
12%
Az ismerkedés kategória a legalja a gyakorin. Ha férfiként írsz kérdést, mindenért szétszednek.
2022. dec. 3. 18:40
 40/122 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem csak beszélt valakivel a csaj, aki ismer téged és felvilágosította, hogy egy erőszakos, agresszív állat vagy, ő pedig azt tette, amit bármilyen értelmes ember tett volna a helyében.
2022. dec. 3. 18:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!