Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Randiztál már pszichopatával?...

Randiztál már pszichopatával? Milyen volt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 07:48
 1/6 anonim válasza:
84%
Kérdezd meg az exemtől.
2022. nov. 27. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Egy randi után nem derül ki hogy pszichopata.Ahhoz sokkal több idő kell.Nagyon profin betudnak illeszkedni a társadalomba. Felvesznek különféle "álarcokat" és észre sem venni hogy nem egy átlagos emberről van szó.Megtanulták mit kell mutatni a külvilág felé, hogy normálisnak tűnjenek.És eltakarni a nem szimpatikus tulajdonságokat.Ha minden az irányításuk alatt zajlik és teljes kontroll alatt tudják tartani a dolgokat akkor nagyon sok idő kell hogy kibukjon hogy egy pszichopatával van dolgunk.
2022. nov. 27. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen, és én elég hamar levettem. Férfi vagyok, tehát nővel randiztam, és igen, nők közt is vannak pszichopaták. Egy nagyon csinos, szép hölgy volt nulla érzelemmel. Nem arról van szó, hogy felém nem mutatott érzelmeket, hanem úgy általában volt teljességgel érzéketlen mindenre. Ajándék + nagy csokor rózsára reakció: faarc. Kisebb baleset közvetlen mellettünk: faarc. Anyukája eltörte a lábát: faarc. Soha sem volt boldog, se szomorú, se ijedt. Nem szorongott semmitől, nem lelkesedett semmiért. Ez egy hatalmas red flag bárkinél, így leléptem gyorsan.
2022. nov. 27. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Van rá gyanúm, hogy igen, talán nem is egyszer. Viszont jól működő ösztöneimnek hála, gyorsan kiszagolom ezeket és lelépek a randiról. Második pedig biztos hogy nem lesz!
2022. nov. 27. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ugyanis nem vagyok pszichológus, hogy diagnózist állítsak ki róla, olyat meg nem ismerek, aki hivatalosan is diagnosztizált bármi hasonlóval.
2022. nov. 27. 11:51
 6/6 anonim válasza:

Nagyon rövid időn belül leolvasta, érzékelte mire van szükségem. Tökéletesen lemásolt és azt kaptam vissza amire valóban vágytam.

Borzasztóan intelligensek és még akkor is figyelnek, amikor te azt hiszed nem.

Manipulatívak és empátia hiányosak, ha akarnak téged birtoklóak is egy idő után és csak akkor tudsz vele egyezni, ha beleolvadsz az ő “vallásába”.

2023. febr. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!