Akik azt gondolják, hogy fontos az egzisztencia: mit gondoltok arról a nyugtalanító adatról, hogy a cégvezetők között magas a pszichopaták aránya?
"25 vezetőből 1 pszichopata, pedig kedvesnek tűnik, nagyon is élvezi, ha másokat bánthat, manipulálhat, és hiányzik belőle az empátia... Míg az átlagemberek között a pszichopaták aránya 1 százalék, a cégvezetők között 4."
Forrás: [link]
A cikk lényeget leírhatnád dióhéjban.
De en ugy tapasztaltam hogy nem a hidegfeju gondolkodasuk miatt kerulnek ők sehova. Hanem az éntudat, önhit viszi el őket oda ahova úgy érzik hogy tartoznak.
Egy felsobbrendű érzésű ember tudatalatt is vezetoi pozicióba fog kerulni, mig egy önbizalmatlan kisebbségi komplexusos ember meg csak csicskamunkákat fog elérni.
A menza teszten nekem kiemelkedoen magas az IQ m kozben pedig eletkeotelen vagyok. Ennyit aulz iq tesztekrol.
Kockákat legalább össze tudok rakni🤣
Hát ez érdekes, mert akiknek magas az IQ-ja, azok az életben sikeresebbek.
Azt is mondták, hogy a szegények IQ-ja alacsony, azért szegények. Néztem erről egy videót.
Lásd itt:
Mivel az átlag emberek többen vannak, ezért náluk több a pszichopata!
Logikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!