Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, néha nem érzitek nyugtalanítónak/bénítónak, mennyire kevés esélyünk van társkeresőn?

Figyelt kérdés

Tinder, facebook, vagy másik... nagyon ritkán történik bármi, és SOSE válaszol egy kedves, fiatal nő. Mindig csak kövér, esetleg idősebb nők találbak meg. De akit kinézek, sose adja meg a lehetőséget.

Voltaképpen iszonyú nyugtalanító, mennyire elérhetetlen egy normális nő. Nektek?

2021. júl. 25. 19:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
61%
Magad nevében beszélj :D
2021. júl. 25. 19:03
 2/34 anonim ***** válasza:
69%
Az. Én már lesz@rom őket!
2021. júl. 25. 19:05
 3/34 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mivel ez csak 1 lehetőség a sok közül. + nem vagyok társfüggő sem, jól érzem magam egyedül... ebből következik, hogy nincs rajtam nyomás, hogy "márpedig válaszolnia kell a nőnek az én levelemre, megkeresésemre"
2021. júl. 25. 19:07
 4/34 anonim ***** válasza:
81%

Erdekes azok akiknek meg van párja, pikk pakk találnak nőt félrejárni a netrol.

Fura az élet

2021. júl. 25. 19:10
 5/34 anonim ***** válasza:
34%

talan csunya luzerkent nem csak a fullos 18 eves instacicakat kene lakjolgatni, akkor talan lenne eselyed is.

normalis no vagyok, normalis sracokkal randiztam/jottem ossze ezekrol a helyekrol. nyilvan beszeltunk a tarskeresos tapasztalatokrol is es erdekes modon egyik se panaszkodott, megmondtak, hogy viszonylag sok lannyal randiztak mar ok is.

tehat normalis pasiknak nincs ezzel gondja. a hangsuly a NORMALISon van..

2021. júl. 25. 19:21
 6/34 anonim ***** válasza:
76%

Bocsi, hogy nőként írok, de FÉLELMETES, hogy mennyire gáz a férfiak viselkedése. Egyszerűen lassan nem tudok lejjebb menni az elvárásokban (és nem érdekel a helyesírás). És még mindig nem. Nincs kitöltve az adatlapja és annyit ír, "szia". Ezzel mit kezdjek egészen pontosan? Vagy "csókollak drága"?

Egyetemet végeztem, igénytelen külsejű szakmunkás férfiak írnak, miről fogunk beszélgetni?

Tudom, hogy ez sértő lehet, de sajnálom, az én gyerekem is elment szakiskola után még érettségizni, nem annyira ördögi mutatvány. De nem is ez a lényeg, nyugodtan írjon bárkinek, akinek szintén ilyesmi végzettsége van.

Nem olvassa el az adatlapomat, sz.rik arra, hogy független férfit keresek, sz.rik a magasságomra (10 cm-vel alacsonyabb, bocs, ez nekem nem lesz jó és ne én érezzem magam megint sz.rul ezért).

Bivalybasznádalsóról ír. Szép dolog a távkapcsolat, de nekem nem kell.

stb.

Elkeserítő, felfoghatatlan, szomorú.

2021. júl. 25. 19:24
 7/34 anonim ***** válasza:
23%

5

Nem tudom, te milyen szerencsés csillagzat alatt születtél. Beszélgettem és találkoztam olyan fiatal sráccal (én nő vagyok, idősebb), aki 100-150 körüli egyénre szabott levelet írt lányoknak és talán két (?) választ kapott. A srác jól néz ki, egyetemet végzett, okos, kedves, jó a humora. (Kajak.) Végül élőben ismerte meg a(z akkori) barátnőjét.

6-os is én voltam, nem tudom, hogy miért volt neki és nekem ilyen rossz tapasztalatom, másoknak meg nem.

2021. júl. 25. 19:29
 8/34 A kérdező kommentje:
Énis talán olyan vagyok, mint az előttem levő. Hiába írok 40 egyénre szabott levelet, érdekes módon csak egyre jött válasz. Erre gondoltam, amikor nem nem értjük, mi van
2021. júl. 25. 20:12
 9/34 anonim ***** válasza:
19%

8

Látod mi nők sem értjük, hogy mi van.

Ez van. :(

2021. júl. 25. 20:17
 10/34 anonim ***** válasza:
71%
Ok, tehát akkor a társkeresés mostanra végérvényesen a netre korlátozódott? Szomorú egy világ ez. Már csak azért is, mert továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy lány valami adatlapot töltögessen, meg infókat tegyen fel magáról egy ki tudja milyen felületre. Én biztosan nem tenném.
2021. júl. 25. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!