Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, néha nem érzitek nyugtalanítónak/bénítónak, mennyire kevés esélyünk van társkeresőn?

Figyelt kérdés

Tinder, facebook, vagy másik... nagyon ritkán történik bármi, és SOSE válaszol egy kedves, fiatal nő. Mindig csak kövér, esetleg idősebb nők találbak meg. De akit kinézek, sose adja meg a lehetőséget.

Voltaképpen iszonyú nyugtalanító, mennyire elérhetetlen egy normális nő. Nektek?

2021. júl. 25. 19:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Még mai levelek: "domináns nőt keresek" (sorry, ez nem jött össze), "én is sok nyelven beszélek" (színtiszta hülyeségből beírtam egy csomó nyelvet, többek között nem létezőeket ill. már nem használtakat).

Tehát nincs fent fényképem, nem olvassák el az adalapom és mégis írnak. Minek?

(Természetesen nem szó szerint idézem a leveleket.)

17 voltam

2021. júl. 26. 12:16
 22/34 anonim ***** válasza:

20

Ismétlem: sajnálom. És nem értem. Hidd el, én is PONTOSAN így jártam és így gondolom. Kivéve, hogy én a koromnál és a külsőmnél fogva nem vagyok a felső egyharmadban. Inkább annyit tudnék mondani, hogy átlagos vagyok, ami nem olyan egyértelmű kategória, mint a szép és a csúnya. Egy átlagos is lehet nagyon vonzó valakinek és nagyon nem vonzó valaki másnak.

Én próbálkozom még, mert élőben nincs lehetőségem ismerkedni.

2021. júl. 26. 12:22
 23/34 anonim ***** válasza:
Jah, felső átlagot írtál. Olyan igazából nincs. Az átlag egy heterogén massza. Egy olyan férfi, aki másnak ronda, az nekem nagyon tetszhet. Lehet, hogy 10-ből 9 férfinek nem tetszem, de 1-nek meg lehet, hogy nagyon. stb.
2021. júl. 26. 12:28
 24/34 anonim ***** válasza:

21. Azért írnak mert reménykednek benne hogy egy ingyen numerára jó leszel. Én teljesen elhatárolódtam a mai világtól, ebben az az érték ami jól mutat. Ennyi. Senkit nem érdekel hogy ki is vagy! Jól nézzél ki, legyen szuper kisugárzásod. Ha férfi vagy dominálj szexuálisan, ha nő vagy legyél dugható. Ennyi a modern társkeresőzés lényege! Persze olyan sebességgel és méretekben, hogy futószalagon menjen a dolog. Én szépen éldegélek egyedül, majd ha a való életben találkozok egy nővel és megkedveljük egymást, arra fordítok energiát.

Én férfiként azt gondolom, hogy az online piacon a nők fosem koncentrálnak egy férfire, 5-10 van nekik folyamatosan. Arra nincs idejük, hogy vissza írjanak egy "köszi de nem" választ. Megy a hihihi,hahaha, és a legutolsót mindig lecserélik a beesőre ha az jobb képű.

2021. júl. 26. 12:33
 25/34 anonim ***** válasza:
60%

24

"Én férfiként azt gondolom, hogy az online piacon a nők sosem koncentrálnak egy férfire, 5-10 van nekik folyamatosan. Arra nincs idejük, hogy vissza írjanak egy "köszi de nem" választ. Megy a hihihi,hahaha, és a legutolsót mindig lecserélik a beesőre ha az jobb képű."

Nincs ilyen, hogy nők. A fiatalabb nők nagyrésze talán ilyen.

Én soha nem futattam párhuzamosan több férfit. Fárasztó is lenne, megjegyezni, hogy kivel mmit beszéltem, stb.

És ne gondolkodj kérlek ilyen felszínesen. Nem csak {a pénzre és} a külsőre mennek az ÉRTELMES, ÉRTÉKES nők. Ők BŐVEN megelégszenek azzal, hogy a férfi nekik megfeleljen.

2021. júl. 26. 12:46
 26/34 anonim ***** válasza:

Ez tévhit, hogy a külsőről szól az online társkeresés. Egy képről soha nem derül ki milyen valaki élőben ... ennyit erről. Egy általad elképzelt személyt ismersz meg, aki nem biztos, hogy olyan mint a valóságban.

Tehát nem külső alapján megy, hanem tévhitek alapján. A mai fotoshop világban mindenkinek könnyű tökéletesen kinézni online. Aztán élőben meg jön a szituáció, hogy fel sem ismered a másikat és megkérdezed tőle, hogy te jöttél a randira? Na ez a gáz ...

2021. júl. 26. 19:16
 27/34 anonim ***** válasza:
Oké, de a fotó alapján döntenek hogy kivel lesz találkozó. Az értékek a külsőségekről szólnak, mint ahogyan a mai világban minden. Az álhumanista maszlag is megy, hogy a belső értékek. Az a baj, hogy a szuper jó, kidolgozott külső ma már alap. Egy férfinál a kozmetikus olyan elvárás, mint a nőknél. Most nem az insta celebekről beszélek, hanem csak egy átlag nő elvárásáról egy átlag férfi felé. Diploma, intelligencia hatodrangú. A lényeg a durván férfias kisugárzás, ami simán felülír egy csomó más tulajdonságot. Az online a 3 másodperces választás világa.
2021. júl. 26. 20:10
 28/34 anonim ***** válasza:

27

Színtiszta butaság.

2021. júl. 26. 21:18
 29/34 anonim ***** válasza:

Például ő egy férfi volt. Pont.

[link]

2021. júl. 26. 22:03
 30/34 anonim ***** válasza:
Ja! Ez mai kivitelben izmos, tetovált szakállas állat lenne. Az akkori férfiakkal hasonlítsd össze!
2021. júl. 27. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!