Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, néha nem érzitek nyugtalanítónak/bénítónak, mennyire kevés esélyünk van társkeresőn?

Figyelt kérdés

Tinder, facebook, vagy másik... nagyon ritkán történik bármi, és SOSE válaszol egy kedves, fiatal nő. Mindig csak kövér, esetleg idősebb nők találbak meg. De akit kinézek, sose adja meg a lehetőséget.

Voltaképpen iszonyú nyugtalanító, mennyire elérhetetlen egy normális nő. Nektek?

2021. júl. 25. 19:01
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem oda korlározódott - csakhát mégis a legegyszerűbb módja, mert oda elvileg mindenki társat keresni megy, való életben meg próbálsz finoman puhatolózni egy nőnek, és akkor esetleg egy hónap után derül ki, hogy "mostszakítottnemkeressenmit", "mégmindignemszabadultazexétől", "nemisafiukatszereti"
2021. júl. 25. 21:14
 12/34 anonim ***** válasza:
51%
Az online ismerkedés 99.99%-ban a külsőről szól. Azért nem írnak vissza, mert nálad sokkal vonzóbb pasikkal levelezget vagy kefél. Rád még azt az 5 másodpercet is sajnálja.
2021. júl. 26. 00:38
 13/34 anonim ***** válasza:
75%

#12:

Ez pontosan így van.

Az írni alig tudó, ránézésre igénytelen és gázos pasiknak meg pont azért nem írok udvarias elutasítást sem, mert két oldalban fogja ecsetelni, milyen ronda vagyok, és örülhettem volna, ha egy dugásra beéri velem.

Rengeteg esetben azt látom, hogy a pasik nem tudják, hányas a kabát.

De ugyanez van élőben is. Mikor a 20 évvel idősebb nős kolléga vérig sértődik, hogy nem megyek vele randira, és hónapokig viccelődik utána azon, hogy kicsi a mellem, és biztos azért vagyok rá mérges, mert évek óta nem jutott szex.

Tessék végre körbenézni! Az elmúlt 20 évben igenis az lett az átlag, aki ad magára, minimum egy érettségije van, rendszeresen fogorvoshoz jár és űz valamilyen sportot.

2021. júl. 26. 02:20
 14/34 anonim ***** válasza:

A netes társkeresés egy vicc, egy lottó. Van akinek bejön, van akinek nem. Én inkább ismerkednék élőbe, de nincs olyan hely ami erre lenne.

Vannak ezek az 5 perces ismerkedős randi programok, de a megyémben nincs és ahol van ott is betelt az összes időpont 3 hónapra előre, mert van rá igény. Nem értem miért nem csinál valaki egy komolyabb rapid randi vállalkozást.

Az élő ismerkedés sokkal többet ér.

2021. júl. 26. 04:18
 15/34 anonim ***** válasza:
13. Fura. Te is említed az iskola, az intelligencia, az igényesség hiányát. Teljesen az jön le, hogy a nők az igényes választòk, a férfiak 90%-a meg igénytelen sorban álló. Én is kipróbáltam az online társkeresést. Egyetemi végzettségem van, magas vagyok, szikár testalkattal. Van jól fizető állásom, lakásom, autóm. Volt jól kitöltött reg lapom, több fotóm. A kommunikációval sosem volt problémám. Innen számítva egyetlen érdeklődést sem kaptam, amit még valahol elfogadok. Elküldtem vagy 50 egyedi levelet helyesírási hiba nélkül, köszöntem, szépen tagoltam az írásom, bevezetés-érdeklődés-elköszönés. Nyitva hagytam pár csatornát, feltettem egyszerű kérdéseket hogy legyen téma további beszélgetéshez. Összességében átadtam hogy ki vagyok, kit és mit keresek. Teljesen nulla eredménnyel. Még egy laza beszélgetés sem jött össze soha, sőt válaszra sem méltattak.
2021. júl. 26. 07:09
 16/34 anonim ***** válasza:

14

Igen, és mekkora a valószínűsége annak, hogy hét férfiből majd pont tetszeni fog egy? És hogy én is neki? Bár ti férfiak talán jobb helyzetben vagytok, egy nő valóban válogatósabb külső tekintetében, a belső meg nem derül ki 5 perc alatt.

2021. júl. 26. 11:50
 17/34 anonim ***** válasza:
67%

15

Nagyon sajnálom. Ilyen esetben én (nőként) biztos, hogy írnék vmi választ. Ha nagyon nem tetszel, akkor annyit, hogy "ne haragudj, nem téged kereslek, további minden jót". Ha csak kicsit nem tetszenél, még érdemben is válaszolnék, hogy lássam, hogy van-e mit mondanunk egymásnak. (És nem azért, mert van lakásod és autód, bár gondolom ez nem derül ki a bem. oldalról ill. a leveledből.)

Az a helyzet, hogy fiatal nők aranyárban vannak. Az a fiatal srác, akit említettem korábban, hogy 100-150 hasonló levelet küldött, mint te (és kapott két választ), mutatott nekem egy lányt. Hát ronda vót. De kapott napi 50 levelet, mert fiatal.

Az idősebb nők is szívnak, felfoghatatlanul gáz leveleket kapok. Mai termés: "szexkapcsolatot keresek" (nekem beírva: komoly kapcsolatot keresek), 2. "külföldön élek és ezen nem is fogok változtatni" (nekem beírva: budapesti férfit keresek), 3. "szia, xy vagyok, xy éves" (és ennyi a levél).

2021. júl. 26. 11:56
 18/34 anonim ***** válasza:
64%

12

"Az online ismerkedés 99.99%-ban a külsőről szól. Azért nem írnak vissza, mert nálad sokkal vonzóbb pasikkal levelezget vagy kefél. Rád még azt az 5 másodpercet is sajnálja."

A fiatal nőkről írsz. Az, hogy a fiatal nők csesznek visszaírni, valahol megértem, mikor napi 50-80 levelet kapnak. És szerintem nem feltétlenül levelezgetnek vagy kefélgetnek egyszerre 20 férfivel, hagyjuk már ezt a nőgyűlölő dumát.

Az idősebb (nem öreg) nők a külsőt és a belsőt együtt nézik. Ha a férfi nagyon elegáns, nekem nem jön szóba, mert én nem vagyok az. Ha nagyon jól néz ki, akkor sem, mert van önkritikám, nem kell egy jóképű fickó, mikor én átlagos nő vagyok.

2021. júl. 26. 12:05
 19/34 anonim ***** válasza:

13

"Az elmúlt 20 évben igenis az lett az átlag, aki ad magára, minimum egy érettségije van, rendszeresen fogorvoshoz jár és űz valamilyen sportot."

A szakmunkás végzettséggel sincs gond, de egy diplomás nőnek túl nagy a szakadék. Írjon egy érettségizett nőnek.

Nekem még az sem kell, hogy sportoljon. :)

2021. júl. 26. 12:07
 20/34 anonim ***** válasza:

17. Én annál sokkal többre tartom magam, mint fillérekért áruljam magam szinte megalázva az emberi mivoltomat. Azt hittem ha rendes, iskolázott nőknek írok, ugyancsak intelligens stílusban, akkor legalább 10-ből 2-3 válaszolni fog. Nem, 10/0. Láttam hogy megnézték és annyi. Nem insta celebekre hajtottam, hanem hétköznapi, korban hozzám illő nőkre. Figyelj, még csak azt sem mondták hogy böff. Ergo valami suttyó, farok mutogató, haszontalan pasik közé soroltak. Na ennél a pontnál töröltem magam. Elég volt ebből a trágyadombból, meg ebből a fene nagy trendi és modern világból. Ez egy hulladék, itt nem a normálisak élnek, hanem a deviáns idióták a baromságaikkal.

Igen, én tudatosan készültem az életre, tanultam, dolgozok, megtakarítok, tiszteletben tartom a párom. Nincs uralkodás senki felett, akarok családot, gyereket, felelősséggel gondolkodom az egész életemre ez jellemző. Külsőre is hozom a felső átlagot, fejre, testre. Nem vagyok egy búval baxott, vannak több hobbim.

Akkor most ezek ellenére az árnyék zónába küldenek a nők, majd mindenféle degenerált barommal leállnak? Oké, no problem, én is élem az életem.

2021. júl. 26. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!