Piros mint szoba szín tényleg nyugtalanító lenne?
Sziasztok.
Mindig is a piros volt a kedvenc színem és gondoltam ilyen lenne a hálószobám, de sokan mondták, hogy a piros nyugtalanító és taszító másrészt meg erotikus hangulatú lenne (kis romantikus szobácska) :D. Persze nem teljesen sötét pirosra gondoltam, hanem világosabbra pl: pipacs piros vagy ami nem vonzza nagyon a tekintet. Mit gondoltok róla? Meg persze fontosak hozzá a kiegészítők és a dekorációk a piroshoz, hogy ne csak az legyen feltűnő. Mennyire igaz amit hallottam?
Első -lehet igazad van
Második -köszi pont ezeket néztem pár perce :D
Elég sűrűn mérem a vérnyomásomat, mert problémám van vele. A háló pont ilyen piros nálam is (inkább vörös) s bizton állíthatom, hogy a vérnyomásomra nincs hatással. :)
Ami még fontos hozzá az a fény, ugyanis nyeli a fényt nyilvánvalóan. Minden sötét falfelület így viselkedik, így a megvilágításához jóval több fény szükséges. Úgyhogy ha nagyobb helyiség, akkor akár több lámpában gondolkodj.
Azta köszi ezt nem gondoltam volna.
Akkor keresek más féle színt :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!