Ha pszihopata vagyok gyenge érzelmi és szociális képességgel azt genetikailag tovább hordoza a gyermekem vagy nem? Ez olyan mint egy genetikai mutáció?
Van egy lany gyermekem 5 éves de nem tűnik olyannak mint én külsőre igen hasonlo .
De belsore ő más már most sok barátja van és szereti a társaságot
Nekem ez fura .
Én gyerekként is inkább egyedül játszottam és boldog voltam hogy hazajohetek az ovibol és nem kell játszanom velük, elvoltam a magam világában.
Most is elvagyok szerelem, szeretett és barátok nélkül de a lányom fontos számomra mert ő belőlem van olyan mint a testem egy része.
Nem kell olyannak lennie mint én lehet olyanis mint ti.csak ne legyen gyenge.szuljon sok gyereket .legyen boldog.
Vagy pusztán a nemi különbség az oka? Egy lány sokkal szociálisabb vagy tévedek?
Kíváncsi leszek olyan lesz e mint én?
Melyik szülőd volt pszichopata, melyiktől örökölted, hogy a kérdés felmerüljön? Ha egyik sem, akkor nem értem.
A gyereked akkor lesz olyan, ha valamivel Te cseszed el. Pl. azzal, hogy "szüljön sok gyereket".
Anyám nemvolt az .
De verszerinti apám elég kegyetlen ember volt állítólag elég rosszul bánt az alkalmazottaival mert vállalkozó volt duhrohamai biztos voltak anyám azért is hagyta el .
Én nem ismertem lehet olyan volt mint én lehet nem .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!