Rengeteget gondolkodtam ezen. mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Ti Az állításaitoktól függtök. Ha szeretnéd hogy híres légy akkor mondjátok a szervert. Komolyan mondom hogy legyetek már gazdagok.de ti mégsem vagytok gazdagok. Ennek a negatívitas az oka szóval legyetek pozitívak és ordítsatok. Erre egy jó módszer az agresszivitás. Ha találkozol valakivel akkor ordítsd le a fejét.Ettől gazdag leszel te is. Ne add fel ezt mivel nem elég 1-szer megcsinálni hanem kb 5-ször kell. például azt kiabáld hogy "kutyaaaaa". hidd el ez nem önzőség :). ha még több sikert szeretnél akkor butának kell tettetni magad. például az utcán hason kúszva járjál és kiabáld közben azt hogy "ti nem vagytok sikeresek, de én igen". hívd fel az barátnődet és mondd el neki hogy "szakítok veled".Ezt azért hiszen nem a párkapcsolat számít hanem csak is kizárólag a hírnév és a pénz. csináljatok magánvállalkozást a youtube ellen és versenyezz vele de ha nem tudsz programozni akkor fussál a youtube-hoz és vissza és ebből már megalázod magad és emiatt az emberek megsajnálnak és sok pénzt adnaktegnap 17:00
1/12 modder151 válasza:
Ez valamiféle magvas társadalomkritika lenne burkolt formában?
2/12 anonim válasza:
Ez a "fake it till you make it". Ha buttának tettetted magad nem baj csak ne marardj ugy veletlen. Cs0kkenti az iq-t
3/12 anonim válasza:
Hát, ha te ezt préseled ki magadból gondolkodás címszóval, akkor ez számodra felesleges tevékenység. 😁
4/12 anonim válasza:
A decemberi agymenésednél is ugyanazt írtam, amit most fogok: adj már abból, amit tolsz… és ne gondolkodj inkább.
5/12 anonim válasza:
Pfúúúúh, ez kemény volt!
Igaz, én voltam a hülye, hogy elolvastam.
6/12 Senior Séf válasza:
Milyen lehet, ha nem gondolkozol ennyit?
7/12 anonim válasza:
Nem vagy hülye, csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz. Hagyd inkább.
8/12 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom legyetek már gazdagok ahelyett hogy engem kritizáltok. Az agresszió akkor kell ha sikeresen akartok lenni
tegnap 18:10
9/12 anonim válasza:
Mindig is tudtam . csak kozbe csuszot egy h1ba.
10/12 anonim válasza:
Egy publicista, kritikus, valamint egy újságíró szokott így gondolkodni, beszélni, hogy egy egyszerű kérdést-mondanivalót is körbemagyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!