Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy csajjal egy hete. Meg is csókoltam. Alig engedett el a csóknál. Végig kedves voltam vele. Nem nyomultam. Nem irogattam. Csak finoman. Ma meg letilt. Miért?

Figyelt kérdés

Ez miért megoldás hogy letilt?

Ha én nem voltam vele sértő, félrevezető, stb. Lehet másokkal is randizott ezen a héten és már nem voltam elég érdekes?

Ilyen világban élünk tényleg?

Mondom, még csak nem is zaklattam. A következő találkozót terveztük. Tegnapot tehát pénteket ígérte. De nem válaszolt egész nap. Engem hívtak egy bulira de nem mentem el mert vártam hátha esetleg 18.00 kor elokerul hogy itt vagyok. Volt mással ilyen. Szoval nem mentem el a bulira. Az egesz hetvegemet elcseszte most meg még le is tilt. Annyira szép.

Mondom. Nem zaklattam, semmi, a csóknál meg alig engedett el. Ha tetszem neki miért csinálta ezt?

Lehet az volt a baj hogy nem voltam eleg ramenos? Hat mindegy. En felfogom ugy hogy ilyen csajt is csókoltam már. :D De konyorgom miert kell szó nélkül letiltani? .... :(

2022. dec. 3. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén sajnálom ezt a szerencsétlen csajt. A kérdező egy beteg, agresszív, undorító pszichopata. Lefogadom, hogy pár nap múlva lesz egy hír a tévében, hogy legyilkoltak egy csajt, legalább 50x belemártottak egy kést és még a gyilkosnak állt feljebb.
2022. dec. 3. 18:44
 42/122 A kérdező kommentje:

"Szerintem csak beszélt valakivel a csaj, aki ismer téged és felvilágosította, hogy egy erőszakos, agresszív állat vagy, ő pedig azt tette, amit bármilyen értelmes ember tett volna a helyében."

Hát kizártnak tartom, hogy lett volna közös ismerősünk. :D alapból nem is ugyanabban a városban élünk, de azért jó tipp. Biztos.

Honnan lehet ilyen hülyeségeket összehordani?

Szerintem csak simán bolond volt a csaj vagy a pénzre ment rá. Ez a kettő.

Eleve az, hogy amikor mentünk haza mondta hogy nagyon éhes, amikor meg beültünk kajálni azt mondta nincs nála pénz. Az meg, hogy vegán, nem eszik húst, de még sajtot, tejet vagy tojást sem azt jelenti, hogy valami nagyon nincs egyensúlyban az agyával.

Én se szívesen eszek húst mert kínozzák miatta az állatokat és ha tehetem marhát eszek ami nagyobb állat, több részre osztva. És gondolok a marhára, hogy azért halt meg, hogy megehessem, de olyan nincs, mint a csaj, hogy még élesztőt sem eszik mert az is "állati" meg gombát sem.

Szerintem belefutottam egy őrültbe, a társkeresőkön könnyű ezeket összeszedni.

2022. dec. 3. 18:45
 43/122 A kérdező kommentje:

"Őszintén sajnálom ezt a szerencsétlen csajt. A kérdező egy beteg, agresszív, undorító pszichopata. Lefogadom, hogy pár nap múlva lesz egy hír a tévében, hogy legyilkoltak egy csajt, legalább 50x belemártottak egy kést és még a gyilkosnak állt feljebb."

Na ez brutál. Szerintem neked valami nagyon nincs rendben a fejedben. Ismered a pszichológusok tesztjét ahol mutatnak egy tintapacát és van aki kiscicát lát benne van aki meg lemészárolt embereket?

Na ez ugyanez nálad. :D kiírtam egy kérdést, hogy letiltott egy csaj te meg már ilyeneket vizionálsz. Elárulom, hogy ezek a víziók, hasonlatok a saját elméd kivetülései, szóval sürgősen keress fel egy orvost mielőtt kárt teszel magadban vagy valaki másban.

Én a késsel szeletelni szoktam, vagy kenyeret vágni és nem is nézek horrort nem is gondolok ilyenekre.

Arról meg, hogy beteg, undorító pszichopatának minősítesz meg már csak simán elengedem a fülem mellett.... Olvasd vissza amit írtál.

2022. dec. 3. 18:48
 44/122 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hova süllyedhetnénk még, de az utolsó válaszoló ezzel a vizionált késeléssel beadta a szintet.
2022. dec. 3. 18:55
 45/122 anonim ***** válasza:
86%
Jesszus, szerintem csak rájött, hogy mekkora piszichopata drámakirálynő vagy, és dobbantott, amíg lehetett. :D
2022. dec. 3. 18:56
 46/122 A kérdező kommentje:

Engedjük már ezt el. Hogy pszichopata meg drámakirálynő.

Attól hogy kifejtek egy kérdést, hogy részletes választ kapjak rá nem azt jelenti, hogy mindennel ennyit foglalkozok....

2022. dec. 3. 19:11
 47/122 anonim ***** válasza:
15%

Ritka nagy pofátlanság ghostingolni, abban az esetben meg főleg ha találkoztatok is...

Vmi ordas nagy ku*va lehetett ez a csaj ha még a smárolásban is benne volt..

2022. dec. 3. 19:25
 48/122 A kérdező kommentje:
így van.
2022. dec. 3. 19:31
 49/122 anonim ***** válasza:
90%
#48 kérdező is benne volt, akkor ő is az?
2022. dec. 3. 20:06
 50/122 A kérdező kommentje:
Bocs én komoly kapcsolatban voltam benne. Nem szoktam minden jöttment csaj szájába belenyalni mint a kutya az etetőtálba.
2022. dec. 3. 20:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!