Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy csajjal egy hete. Meg is csókoltam. Alig engedett el a csóknál. Végig kedves voltam vele. Nem nyomultam. Nem irogattam. Csak finoman. Ma meg letilt. Miért?

Figyelt kérdés

Ez miért megoldás hogy letilt?

Ha én nem voltam vele sértő, félrevezető, stb. Lehet másokkal is randizott ezen a héten és már nem voltam elég érdekes?

Ilyen világban élünk tényleg?

Mondom, még csak nem is zaklattam. A következő találkozót terveztük. Tegnapot tehát pénteket ígérte. De nem válaszolt egész nap. Engem hívtak egy bulira de nem mentem el mert vártam hátha esetleg 18.00 kor elokerul hogy itt vagyok. Volt mással ilyen. Szoval nem mentem el a bulira. Az egesz hetvegemet elcseszte most meg még le is tilt. Annyira szép.

Mondom. Nem zaklattam, semmi, a csóknál meg alig engedett el. Ha tetszem neki miért csinálta ezt?

Lehet az volt a baj hogy nem voltam eleg ramenos? Hat mindegy. En felfogom ugy hogy ilyen csajt is csókoltam már. :D De konyorgom miert kell szó nélkül letiltani? .... :(

2022. dec. 3. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/122 A kérdező kommentje:

Ez most ilyen gyakori megoldás? Én kicsit agresszívnek érzem. Ilyen digitálisan kíméletlenül eltapossuk a másikat. Még két szó vagy megkeresés és mondhatja hogy zaklatom.

De egy hétig azért húzta az agyam hogy meglegyen a drámai kilépő, beígérte a randit amire nem jött el és tönkretette a hetveget.

Ha egyaltalan nem irt volna az elso randi utan nem is erdekelt volna. Le szoktam mar torolni az ilyen beszelgeteseket.

Lehet direkt akart ártani ezzel, hogy ne úgy konyveljem el hogy na ezt a csajt is jol lesmaroltam? Hanem ezzel vagott vissza hogy na jól letilt. ?

Számomra felfoghatatlan.

2022. dec. 3. 16:23
 2/122 A kérdező kommentje:
Vagy ha azt mondta volna hogy bocs de nem akarok eljönni. Nem szeretnék kapcsolatot. Leirtam volna hogy ok aztán cső. Ment volna a kukába a beszelgetes.
2022. dec. 3. 16:24
 3/122 A kérdező kommentje:
Nagyon fel tud b...ni az ilyen....
2022. dec. 3. 16:26
 4/122 anonim ***** válasza:
90%
Neki is percenként írtál, amikor elsőre nem kaptál választ? Különben az első három írásod után azt mondtam volna, hogy ő a rossz arc a történetben, de a r_bancozós kommented után, hát... hidd el, ha agresszió van benned, azt akkor is megérzik a lányok, ha előtte a jófiút alakítod.
2022. dec. 3. 16:32
 5/122 anonim ***** válasza:
16%

Én viszont megértem az agressziód, még ha én magam nem is kezelem ennyire hevesen az ilyen helyzeteket. Tanáccsal ugyan nem tudok szolgálni, csak az együttérzésem szeretném kifejezni.

27/F

2022. dec. 3. 16:37
 6/122 anonim ***** válasza:
83%
Hisztis picsa vagy.
2022. dec. 3. 16:40
 7/122 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm. Szerintem bunkóság, ha valakibe ennyi türelmet időt kedvességet és figyelmet fektetünk, órákon át várunk rá, lemondunk más programot miatta. Ő meg csak letilt mert esetleg talál egy 1.1-el jobb kaliberű jelentkezőt. Mégis hogyan jellemezzem? Hófehér virágszál, én meg a nagy pancser senki vagyok? Magamat is védenem kell valahogy, így pattan vissza a negatív energia.
2022. dec. 3. 17:27
 8/122 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell vele foglalkozni, komolytalan az ilyen, jön másik.
2022. dec. 3. 17:33
 9/122 A kérdező kommentje:
Amúgy meg pont az az agresszió, hogy szó nélkül tiltással elnyomnak mint a csikket. Nem pedig az, ha ez utólag azért rossz érzést kelt benned, kiben keltene?
2022. dec. 3. 17:36
 10/122 A kérdező kommentje:
A szerelemnek régen pont az volt az értelme, hogy szép volt, romantikus, lehetett álmodozni, gondolkodni, reménykedni. Ma meg látod, nyom egy tiltást és már b.sssza is a következő pasi.
2022. dec. 3. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!