Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy lánnyal. Elsőre nem akartam neki csókot adni. Viszont nagyon akarta a második randit. Második megpróbáltam lekapni de azt mondta neki ez korai még. Amúgy szűz. Ezek szerint nem jövök be neki eléggé? Legyen 3. Randi is vagy engedjem el?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 10:31
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy akar-e harmadikat! Ha akar, akkor lesz, ha nem akar, akkor nem.
2/4 anonim válasza:
Miért itt kell kérdezni olyat amit az adott személy tud csak megválaszolni??????????????????
3/4 anonim válasza:
Ha tetszik annyira külső-belsőre, akkor "megéri". Ha neked csak egy csini csaj kell, tehát nem pont ő, az ő személyiségével, akkor hagyd, mert ő komolyabbat akar. De az biztató, ha akart veled másodjára is találkozni.
Mi lenne, ha először csak séta közben a kezét fognád meg? Hátha azt hagyná. Ez is izgalmas! :-) 49f
4/4 anonim válasza:
Attól még hogy nem akar egyből csókolózni az meg nem jelenti azt hogy nem szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!