Fiam február végén múlt egy éves, a gyerekorvosunk arra bíztat, hogy tavasszal kezdjem el a biliztetést, szerintetek nem korai? Illetve ugye nem lesz semmi baj, ha megpróbálom azért és nem sikerül?
valószínű nem sikerül és itt még nem is a szobatisztaság a cél, hanem hogy ismerkedjen a bilivel, lássa hogyan pisil, mi történik akkor.
a szobatisztaságot ne erőltesd, de nyugodtan hagyhatod már pelus nélkül ha meleg van és mutasd a bilit, játszatok vele, pisiljenek bele a macik, babák... :)
Szia!
Szerintem megpróbálhatod!A kisfiam decemberbe volt 1 éves,de én is rá fogom ültetni,hadd szokja.Ha egyszer sikerül neki utánna már magától rájön,hogy mire való a bili.
4 gyerkőc anyukája
Annyira felesleges erőltetni, a gyerekorvoskban még benn van a régi hülye beidegződés, hogy a gyerek 1 évesen legyen szobatisztam, egyen csülkös pacalt.....
Ráérsz majd nyáron.
Az enyém 2 éve lesz holnapután, de egyáltalán nem érdekli bili.
Nem erőltettem, mejd ha érett lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!