Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért frusztrál és irritál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért frusztrál és irritál, ha valakit érdekelni kezdek?

Figyelt kérdés

32 éves nőként nem sok tapasztalatom van párkapcs. téren.

Ennek ellenére volt már hosszabb - több éves - és rövidebb kapcs-om is, mégis akkor, és azóta is azt éreztem, hogy ahogy a másik elkezd közeledni, én egyre frusztráltabb leszek és egyre jobban behúzom a féket, még akkor is, ha korábban esetleg én kezdeményeztem.

Most is van egy nagyon friss kapcsolatom, és szinte kivetném magam az ablakon, mikor a srác rám ír messengeren.

(pedig egyébként ő még viszonylag lightosan csinálja és tényleg érdeklődik, mi van velem)

Mi lehet velem a baj és hogy tudnám ezt a helyzetet kezelni/orvosolni? Nekem sem jó ez, főleg, hogy ez a fruszráció akkor is előjön, ha a másikat tényleg kedvelem/vonzódom is hozzá.

2022. dec. 2. 17:38
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
74%

Mert az a program fut benned, hogy jobb ha leszarnak.

Ha valaki érdeklődik, azzal nem tudsz mit kezdeni.

2022. dec. 2. 17:59
 2/40 anonim ***** válasza:
10%
Az ilyen nőket meg kell szopatni hogy tudjàk hol a helyük. Nem jó ha ilyen döntésképtelen vagy.
2022. dec. 2. 18:06
 3/40 anonim ***** válasza:
15%

Szopnak is, mert ezeket ütik-vágják 'szerelem' címszó alatt.

A gyertyafény, romantika meg olyan nyálas.

2022. dec. 2. 18:13
 4/40 anonim ***** válasza:
Nem találták még olyat akivel oldott is vagy
2022. dec. 2. 21:02
 5/40 A kérdező kommentje:
oldott vagyok velük, nem feszengek a jelenlétükben, de idegesít, hogy keresnek, jelentkeznek, írnak, felhívnak :D
2022. dec. 2. 21:22
 6/40 anonim ***** válasza:
19%
Hercegnő 👸
2022. dec. 2. 21:25
 7/40 anonim ***** válasza:
40%

Most is van egy nagyon friss kapcsolatom, és szinte kivetném magam az ablakon, mikor a srác rám ír messengeren.

Mondd meg neki, hogy nem szereted a Messengert, inkább találkozzatok személyesen.

2022. dec. 2. 22:06
 8/40 anonim ***** válasza:
86%
Kötődési problémád van. Már kora gyerekkorban kialakul, amikor az elsődleges gondozó nem megfelelően viszonyul a babához. Olvass ebben a témában könyveket, vagy menj pszichológushoz és mindenre választ fogsz kapni. Magától nem fog javulni a helyzeted, csak ha elkezdesz dolgozni rajta.
2022. dec. 2. 22:20
 9/40 anonim ***** válasza:
Sosem tudtál elköteleződni igazán szerintem. Ez valami kötődési problema lehet.. gyerekkorodban a szuleid viselkedhettek ugy , amiert ez kialakult.
2022. dec. 3. 08:38
 10/40 anonim ***** válasza:
72%
Idegi túlterheltség is lehet, ha valakit zavarnak, irritálnak a zajok vagy hirtelen ingerek. Néha megijedhet, amikor megszólal a telefon - megzavarja a belső nyugalmát, a gondolatai menetét.
2022. dec. 3. 10:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!