Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondja, az ambíció a fontos a pasiban, az azt jelenti, hogy nem baj, ha most MÉG nem gazdag, de később legyen az?

Figyelt kérdés

Ez kb. olyan, mintha egy férfi azt mondaná, hogy "nem baj, ha most még nincs szilikonmelle a csajnak, elég, ha később megcsináltatja a kedvemért".

De a nőtől nem veszik zokon ezt a megjegyzést, egy férfit ellenben el is ásnának érte.

2022. dec. 2. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Nem, én nálam az ambició nem ezt jelenti, hogy akkor gazdag lesz...

Inkább hajt a céljaiért. Az élet bármely területén ami szóba jöhet.

És nem jó a példa férfikent, mert az a külső a másik meg belső tulajdonság.

2022. dec. 2. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Lényegében igen, ahogy mondod.

Mond azt neki, hogy most az a célod, hogy saját házat/lakást akarsz venni. Olyan ambíciót fog benned látni ezáltal, hogy le se tudod majd vakarni magadról.

Vagy mond azt, hogy most akarsz egy vállalkozásba belefogni ami kétséges, mert vagy nagyot buksz vagy nagyot kaszálsz. Nézd meg, hogy majd mindig érdeklődni fog innentől kezdve, hogy na mizu a vállalkozással, hogy megy. Ha azt mondod, hogy bukta akkor onnantól le fog tojni, ha azt mondod, hogy siker akkor pedig elkezd majd teperni mert te tényleg tele vagy ambíciókkal.

Szóval érted mit is jelent az ambíció, legyen valami terved a jövődre tekintve amit el szeretnél érni, aztán ha meg is tudod valósítani csak akkor leszel ambíciózus egy nő szemében. Ha bukod a dolgot akkor meg csak egy álmodozó emberke maradsz neki.

2022. dec. 2. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Ez olyan mintha az állásinterjún közlik 250 ezer a fizetés de később több lesz.

“- visszajövök később “ 🤣

Akkor fogsz kellene az adott nőnek ha már megteremtetted annak a feltételeit.

2022. dec. 2. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Hat amikor nekem egy betanitott gyáti munkás bevágta hogy nem akar ennél feljebb lépni, és igy tetvezi ledolgozni az egész életét is(ez a karrierje csúcsa), hát én csak pislogtam nem értettem.

De elmagyarázta. Egy munkahely 10 20 évig, vagy egy másik megint 20 30 évig és neki ennyi a terve nem több. Becsulettel dolgozik és kész.

Asszem ma 260 a nettoja.

De szóval nekem aki pl a majdani gyerekének mindent is akar(nyelvvizsga, egyetem, IT, vagy egyéb de karrier)az ő gondolkodásmodja nem fér bele az én ertékrendembe, hogy az égvilágon semmi ambíciója ne legyen valakinek haladni fejlodni??

2022. dec. 2. 13:37
 5/12 anonim ***** válasza:

T=r

Bocsi

2022. dec. 2. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Amugy a tanárokat se értem akik a tanulást képviselik, hogy kéoesek 40 éveken is át leragadni egy szinten.

Es pl egy alsotagozatos tanár az 40 év mulva is itt tart csak hogy a szorzótáblát oktatja es nem haladnak semerre??

40 év alatt semmit nem haladni fejlodni? Ugyanazon a szinten állni frissdiplomásan 20 évesen mint nyugdíj előtt 60 évesen?

Mint akikkel megállt az idő ugyanott tartanak 20 és 60 évesen is!!

Számomra felfoghatatlan.

2022. dec. 2. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, a nok elfogadjak az ambiciot mint igeretet, kb 25 eves korig. Utana mar le kell tenni vmt az asztalra,mert ciki meg 40 evesen is almodozassal jonni.
2022. dec. 2. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Az ambicio nem csak a penz miatt lehrt az , ha nem mert pozitivan eli az eltet akkor is ha nem a legjobb helyzetben van.
2022. dec. 2. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
6. Nem mindenkinek van ra penze es idelye , hogy elete folyaman tobb szakmat tanuljon ki es evente valtogassa a munka helyet holmi hobbibol .
2022. dec. 2. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb. igen, csak burkoltan van körülírva. A mellébeszélések nagyon szépen hangzanak, csak valahogy amikor megnézem az ismerőseimet, akik ezt a szöveget tolták, valahogy mindegyikük gazdag pasi mellett kötött ki... Pedig volt képben országos versenyekre járó sportoló srác is, csak hát azt nem fizették jól... Vagy épp irodalmilag rendszeresen publikáló, ami szintén nem hoz nagy pénzt.
2022. dec. 2. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!