Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált férfitársak! Válás után gyerekekkel mennyi idő után találtátok meg az új párotokat? Hogy ment vagy megy az ismerkedés?
Sajnos nagyon aktuális a kérdés nálam is.. bár még nem voltam képes meglépni. Kíváncsi vagyok, hogy tudtátok átvészelni és mikor tudtatok találni valakit.
Válaszotokat előre is köszönöm!
38F
36. Mr. ÁtlagosFőnyeremény! Most a farkad méregeted hozzám? Nevetséges a kommented, ha még akarnám sem tudnálak komolyan venni! :)
Full átlagos 40-es apuka... :D ... aki viszi a netet, viszi az összes nőt! Mert te vagy a csúcs, a sztár, amit az átlagosságod, az elvált gyerekes státuszod hoz. A szerénység, a csendes sármos úriember. Mikor kell nevetni? Szóljál már légyszi! Tényleg jó ez a gyk, itt legalább kiadhatja magából az ember a feszkót. Anomym, mindenki felvehet egy szerepet. Köszönjök, most már tudjuk hogy te vagy az átlagos apuka, aki naponta válogat a sok-sok nő közül!
Tényleg, mesélje már el mindenki, hogy ki milyen szerepben tündököl itt! :)
Te pl kedves 41 az antiszoc nőgyűlölő szerepében.
Én meg egy másik full átlagos negyvenes apuka feleségének szerepében.
42: ugy latom, tapasztalataim alapjan az a velemenyem a nok tobbsegerol, hogy lekezeloen, igazsagtalanul es megalazoan bannak a ferfiakkal.
Nogyulolo vagyok?
42. Mitől lennék antiszoc nőgyűlölő? Az hogy kimondom egy anonym fórumon hogy mit gondolok?
Mint mondtam bárki felvehet bármilyen szerepet. Majd holnap akkor én leszek a feminista zászlóshajó, aki sikert sikerre halmoz pizzafutárként egy 28nm2-es panelben.
45. Jól van, akkor most tanultam valamit! Ismersz az életben? Vagy hogy milyen a stílusom? Azt már látom hogy ide semmi személyeset nem szabad írni.
Nincs gond a stílusommal, 1 perc alatt meg van a kontakt, 3 perc után már érdekes vagyok. Valamit keversz velem kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!