Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált férfitársak! Válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfitársak! Válás után gyerekekkel mennyi idő után találtátok meg az új párotokat? Hogy ment vagy megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon aktuális a kérdés nálam is.. bár még nem voltam képes meglépni. Kíváncsi vagyok, hogy tudtátok átvészelni és mikor tudtatok találni valakit.

Válaszotokat előre is köszönöm!

38F

2022. nov. 29. 22:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
26%

36. Mr. ÁtlagosFőnyeremény! Most a farkad méregeted hozzám? Nevetséges a kommented, ha még akarnám sem tudnálak komolyan venni! :)

Full átlagos 40-es apuka... :D ... aki viszi a netet, viszi az összes nőt! Mert te vagy a csúcs, a sztár, amit az átlagosságod, az elvált gyerekes státuszod hoz. A szerénység, a csendes sármos úriember. Mikor kell nevetni? Szóljál már légyszi! Tényleg jó ez a gyk, itt legalább kiadhatja magából az ember a feszkót. Anomym, mindenki felvehet egy szerepet. Köszönjök, most már tudjuk hogy te vagy az átlagos apuka, aki naponta válogat a sok-sok nő közül!

Tényleg, mesélje már el mindenki, hogy ki milyen szerepben tündököl itt! :)

2022. nov. 30. 15:01
 42/46 anonim ***** válasza:

Te pl kedves 41 az antiszoc nőgyűlölő szerepében.

Én meg egy másik full átlagos negyvenes apuka feleségének szerepében.

2022. nov. 30. 15:11
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

42: ugy latom, tapasztalataim alapjan az a velemenyem a nok tobbsegerol, hogy lekezeloen, igazsagtalanul es megalazoan bannak a ferfiakkal.

Nogyulolo vagyok?

2022. nov. 30. 15:16
 44/46 anonim ***** válasza:
29%

42. Mitől lennék antiszoc nőgyűlölő? Az hogy kimondom egy anonym fórumon hogy mit gondolok?

Mint mondtam bárki felvehet bármilyen szerepet. Majd holnap akkor én leszek a feminista zászlóshajó, aki sikert sikerre halmoz pizzafutárként egy 28nm2-es panelben.

2022. nov. 30. 15:19
 45/46 anonim ***** válasza:
70%
Ha olyan kisugárzásod, természeted, dumád, hozzáállásod lenne, amilyen nincs, akkor simán levennéd a lábukról a csajokat pizza kiszállítás folyamán, a 28 nm2 paneloddal is.
2022. nov. 30. 15:23
 46/46 anonim ***** válasza:
90%

45. Jól van, akkor most tanultam valamit! Ismersz az életben? Vagy hogy milyen a stílusom? Azt már látom hogy ide semmi személyeset nem szabad írni.

Nincs gond a stílusommal, 1 perc alatt meg van a kontakt, 3 perc után már érdekes vagyok. Valamit keversz velem kapcsolatban!

2022. nov. 30. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!