Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált férfitársak! Válás után gyerekekkel mennyi idő után találtátok meg az új párotokat? Hogy ment vagy megy az ismerkedés?
Sajnos nagyon aktuális a kérdés nálam is.. bár még nem voltam képes meglépni. Kíváncsi vagyok, hogy tudtátok átvészelni és mikor tudtatok találni valakit.
Válaszotokat előre is köszönöm!
38F
6 éve nevelem egyedül a gyerekem. Nőt nem találok.
Ha gazdag vagy és a tested sem ereszkedett meg hogy pocakos legyél akkor találhatsz valakit.
11. Én négy éve vagyok egyedül, teljesen esélytelen a pártalálás. Regisztráltam magam vagy 10 helyre, a padaamra is ahol elvált emberek vannak, de arra nem méltattak, hogy válaszoljanak egy normálisan megírt levelemre. Gazdag? Ugyan már. Nem gazdagság kell oda, hanem brutális férfias külső. Rád néznek, majd fél másodperc után tovább is lépnek rajtad, ha nem hordozod magadban azt a fajta kisugárzást amitől leesik a bugyi. Azzal is tisztába lettem, hogy a legrosszabb helyzetben lévő nő is válogathat, addig férfiban csak azok, akik jóképűek. Diplomás ember vagyok, jó egzisztenciával. Nincs hitelem, van egy 150 négyzetméteres házam Budapesttől 15 km-re. Teljesen rendezett az életem. Szerinted kell ez egy nőnek? Segítek: nem! A külsőmről meg annyit, hogy egy deka felesleg sincs rajtam, alacsonynak sem mondanám magam, még a kommunikációm is jó.
Köszönöm, ma már nem akarok senkit.
Ugyan a gyerekek az anyjuknál élnek, de elég sokat vannak nálam. Nem rég váltunk és költöztünk külön, de érzelmileg már rég külön élünk, így durván egy év elteltével én is keresek valakit.
Nincs túl sok tapasztalatom, mert nem "lövök mindenre", szóval van egy szint, így kerülöm a felesleges randikat. Természetesen a külső terén abszolút kompromisszumképes vagyok, de ha már a fotón látom, hogy kicsit sem vonz szexuálisan, akkor minek erőltetni.Nem a netes társkereső a kizárólagos platform, ahol próbálkozom, de élőben se sokkal jobb a helyzet.
Már túl vagyok a 40-en, és azt látom, hogy az egyéni ízlés ugyan nagyon fontos a nőknek, de valóban az egzisztencia az ász. Nem keresek jól, a szülőkkel élek, de külön lakásban, szóval nagyjából elképzelheted az esélyeket. A nők, ha nem is a tutiba, de a jóba szeretnek beleülni. Ezért kuka nekik a magamfajta, és sajnos a gyereket nevelő elvált férfi is. Nem kell nekik a más gondja, de te segíts nekik, nem kell nekik a kolonc, de te fogadd el az ő gyereküket. Kb. ezeket hallom mindenütt, ahol újrakezdték elváltan.
Nagyjából úgy vagyok vele, hogy már nem is tervezek együtt élni senkivel. Olyan kapcsolatot keresek, ahol a nő is éli a saját életét, mondjuk a gyerekeivel, és én is a sajátomat itthon. Amikor kell, akkor besegítek neki, közös programokat csinálunk, beszélgetünk, bemelegítjük az ágyat :) stb., de nincs közös kassza, összeköltözés. Erre látok esélyt, együttélésre, új családra nem is gondolok.
Az egzisztencia az ász? Ugye viccelsz! Olvasd már vissza a 12-es válaszomat! Szóra sem méltatnak, holott simán egy érzelmi és anyagi biztonságot adtam volna egy nőnek. Sőt ha van neki gyerek annak is. Vagy azoknak is.
Az adu ász a szexuális kisugárzás!
A végén már olyan nőknek írtam akik egyáltalán nem tetszettek, de még egy szóval sem méltattak hogy köszi de nem! Hogy lehet ismerkedni úgy, hogy én írok egy teljesen normális, nem tolakodó, nem gyerekes, inkább egy érdeklődő hangvételű levelet, majd ezekre SOHA nem kapok választ? Kb. 100-120 nőre írtam rá az évek alatt, de hiába. A külsőm? 182cm, 85kg. A hajam, a fogaim megvannak, a ruhatáram teljes, az egzisztenciám stabil, bárhol meg tudok jelenni, tájékozott vagyok, rengeteg érdekes dolgot tudok mutatni, egyáltalán nem vagyok unalmas, a szakmámban és a hobbimban elismert vagyok. Ezek után rám sütik hogy én az idióták halmazát erősítem, meg hogy nem tűnök ki semmivel? Ja, boccs, nem vagyok egy monacoi fittness modell külsejű negyvenes plasztikai sebész... Hát igen, érzem hogy ez nagy hátrány!
Mivel azt látom hogy az egész társkereső piac egy lóvásár ahol a nők a zsűri, a férfiak meg páváskodnak, így én kiszálltam ebből az egyoldalú és megalázó versengésből.
7 eve valtam el. Felepitett egzisztenciam van, nem vagyok csoro, minden megvan, atlagos kulso, ugy gondolom atlag folotti eq es iq.
Eselytelen kapcsolatot talalni. Hiaba regelek barhova, tinder badoo, pixie, randivonal, vagyaim stb kutya se meltat valaszra.
100 megkeresesre 0 valasz van.
Elozo is en voltam: ami lemaradt, puncs ahol penzert lehet baratnot/szexet lehet penzert vasarolni, szinten offos,
Mert a penz mar nem eleg, a legkevesebb hogy egy gorog istennek kell kinezni az a belepo a masodik korbe.
Sokan nagy reménnyel ugranak fejest a válásba! A nőknek ez egy kaland, kiteljesedés, új és jó, izgalmas élet kezdete, korlátlan szex, ismerkedések, randik, szórakozás és lehetőségek kifogyhatatlan tárháza.
Egy férfinek mit hoz a válás utáni élet? A tömény szopast, megalázást, lecsúszott életet ha anyagilag nem stabil. A párkapcsolat, a szex, az ismerkedés az felejtős! Brutális a férfiak aránya a nőkhez képest. Egy nő a válása után orrba-szájba szexel! Megteheti? Meg! Van rá lehetősége? Hajaj, de még mennyire! Egy szerencsétlen átlagos elvált hapsi kinek kellene? Az elvált nők válogathatnak a 18-100 éves korosztályból. Egy 45 éves elvált pasi 40 alatt ne is álmodozzon! Egy nő szinte minden kategóriában válogathat. Még azt is megválaszthatja hogy mekkora legyen a pasi cerkája, milyen legyen a haja, a szeme, a testalkata, a kora stb. Mintha egy autószalonba menne, ahol összeválogatja a vásárolni kívánt autója kiegészítőit.
Az elvált 45 éves férfi meg tudod mit választhat? A fát hogy melyikre kösse fel magát, ugyanis párkapcsolatilag kő keményen az értéktelen kategóriába került! Szexre meg még annyi esélye sincs.
Szóval kinek éri meg elválni? Nőként krva könnyű azt észt osztani!
2 éve váltam, és nem találok senkit. Volt eddig pár randim, de tovább nem jutottam. Volt olyan, amelyik már azzal indított, hogy mit nem fog csinálni a szexben. Eszem megáll, komolyan.
Amùgy meg azt érzem, hogy a nők màr szexelni sem akarnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!