Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, ti is hazudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti is hazudtok internetes ismerkedésnél, mint a vízfolyás? Ti is úgy látjátok, hogy minden nő a tökéletes férfit keresi, így muszáj minél jobb választásnak tűnni a szemükben? Más esélyünk sajnos nincs.

Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Balázska vagy Dancsóka vagy akármelyik hülye is vagy, állj már le.
2020. aug. 1. 18:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Zalánka, de mindegy, úgysem ismersz.
2020. aug. 1. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Ne nyomulj, add elő hogy már nem is keresgélsz, csak csevegsz, mivel mindenki csak alkalmit keres,,,, meglepő, de működik.
2020. aug. 1. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs csillag az univerzumban.. annyit. Már a köszönés is egy nagy hazugság a részemről.
2020. aug. 1. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

A Zalán az szép név. :) Zalán futása Vörösmartytól, vajon a diplomások tudják miről van szó? :D

Zalán, ne keseregj, a lányoknak sem könnyű!

2020. aug. 1. 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen fölösleges köröknek teszed ki magad és a nőket is az internetes ismerkedésnél, ha hazudsz. Ugyanis az igazság rövid távon ki szokott derülni, s akkor a nő úgy faképnél hagy, mint a pinty. Tudom, hogy elkeserítő a rengeteg elutasítás, de még elkeserítőbb, ha egy nő kezdeti reménykedés és álmodozás után otthagy, miután rájött, hogy félrevezetted. Nem éri meg, hidd el nekem.
2020. aug. 1. 19:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen-igen, ezek szép szavak, de van egy pont, amikor a szíved már szinte megszakad, annyi elutasítás ért és lelkileg iszonyatosan mélyre kerülsz, mert egy nőnek sem vagy elég jóképű, sikeres és tökéletes ahhoz, hogy járjon veled. És egyáltalán nem érdekel a szex, mert azt el tudom intézni magamnak a kezemmel. Nekem a lány szerelme kell, az ölelése, hogy minden pillanatban boldoggá tegyük egymást. Egyelőre csak a magány jut nekem jó ideje, talán örökké...
2020. aug. 1. 19:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, én alapból jó választás vagyok, nem csak hazudok. :)
2020. aug. 1. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem kamuzok, mert így is általában 0%-os esélyem van.
2020. aug. 1. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
#7: Te jó ég, hát nem veszed észre, hogy hazudozással el sem jutsz majd odáig, hogy egy nő beléd szerelmesedjen és átöleljen? Hacsak nem vagy zseniális színész, a nők pillanatok alatt átlátnak a szitán, már az első találkozáskor rá fognak jönni, hogy kamuzol. A mai nők sem most jöttek le a falvédőről, s ha olyat állítasz, ami fényez téged, akkor addig nem hiszik majd el, míg meg nem bizonyosodnak róla. Tapasztalataim szerint a nők rettentően bizalmatlanok szoktak lenni a társkeresős ismerkedésben, épp a rengeteg kamuzó férfi miatt. Nekem volt olyan nő, hogy a diplomámat is meg kellett mutatnom neki, hogy elhiggye a végzettségemet. Ha valaki a piacon aranyláncot árulna neked, te azonnal elhinnéd neki, hogy nem hamis? Gondolkozz egy kicsit az ő fejükkel is, ők sem naivak!
2020. aug. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!