Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők (biztosan, de szerintem ritka), akik
nem hazudnak, mint a vízfolyás?
Figyelt kérdés
Mindezt barátnőkre, párkapcsolatra is gondolom. 32 évemmel van egy nagyobb adag tapasztalatom a nők terén. De 6 kapcsolat és sok rövid kapcsolat, illetve rengeteg szimplán barátnőben is csalódtam eddig. Mind hazudott. Mintha ez a lételemük volna. Kapcsolatban is nem egyszer hazudtak. Így szeretlek, úgy szeretlek, nem kell más. Aztán nemsokára megcsalt... Meg szintén mélyek az érzéseim, rá 1 hónap múlva (semmi nem indokolta, mert minden jónak tűnt), már nem vagyok biztos az érzéseimben...Aztán volt olyan is, hogy az egyik évek óta ismerős barátnőnél láttam, hogy az exemet ismeri pár napja a facebookon. Ráírtam, hogy tud-e róla valamit. Nem nekem írt elsőre, hanem az exemnek, hogy kérdeztem róla. Az meg írta, hogy tiltson le, ne beszéljünk. Ő meg esküdözött, hogy nem szólt az exemnek. Aztán kiderült, hogy mint a vízfolyás, úgy hazudott nekem. Meg a nők összetartóak, akkor is, ha csak pár napos az ismertség, még a miénk 1 éves volt. Megtanultam, hogy rendes barátság férfi és nő között nincs. De a párkapcsolatokat is szkeptikusan kell kezelni, fel kell készülni a pillanatra, mikor a nő majd hátba szúr. Ritka a kivétel. Talán ha gyerekkora a férfi-női barátság, akkor nincs benne koholmány. Miért jó ez a folytonos hazugság a nőknek?
De a legjobban azt szeretem, amit sok nő imád. Szerintem 10 ből 8 tutira. Ír neki a férfi (ez érvényes a 25-30 közötti nőkre is), visszaír, sok mosoly jelekkel, tök kedvesen. Holott minden nő tudja, hogy az adott férfi nem barátságot akar, hanem kapcsolatot. Ők meg válaszolnak, szinte adják a lovat a pasik alá. Aztán ha a férfi bepróbálkozik, akkor elkezdenek hazudozni, pl van valakim (holott legtöbbször nincs), etc, meg azt hittem barát akarsz lenni. Ja persze, a férfi csak az akar lenni...Nagyon sok meg is hívatja magát erre-arra a férfival. Exem mondta, hogy mennyire undorodik attól a férfitól, aki velünk jár egy csoportba. Aztán hazavitette magát a szakításunk után a pasival, meghívatta magát pizzára, teára, stb. A férfi meg természetesen finoman bepróbálkozott. Exem meg kikelt, hogy ő csak barátságot akart, mi az hogy bepróbálkozik???
2017. jún. 9. 09:38
2/15 anonim válasza:
32 eves vagy...es te csak rinyalni tanultal meg. Gratulalok.
Azon meg elgondolkodhatnal h teged miert nem a rendes nok kornyekeznek meg, hanem ilyenek
2017. jún. 9. 09:41
3/15 anonim válasza:
Bár majd' egy tizessel fiatalabb vagyok nálad, én is túl vagyok viszonylag sok találkozón. Egyetlen barátnőm volt, aki nem hazudott, ő Asperger-szindrómás volt.
Ez járhat közléskényszerrel, és azzal, hogy elveszti a kontrollt az érzelmi/szóbeli kifejezőkészsége felett, és nála járt is. :D Nyersen, egyszerűen, de mindig megmondta a frankót, még akkor is, ha kínos volt nekem, vagy neki. Imádtam.
2017. jún. 9. 09:43
4/15 anonim válasza:
Nem, az nem hazugság, meg kell tanulnod a nők esetében másképp fogalmazni, csak a férfiak hazudnak, mivel mind disznó.
A nők a pillanatnyi fellángolás hevében élnek, lelkesek, színesnek látják a világot, stb.
2017. jún. 9. 09:50
5/15 anonim válasza:
Én remélem, és az ügy érdekében mindig így vágok neki... ;)
2017. jún. 9. 09:54
6/15 anonim válasza:
Azért nem veszed észre, hogy hazudnak neked, mert önmagadnak is hazudsz és nincs reális világképed. Nincs ember aki ne hazudna. Hazudunk jelentéktelen, hazudunk jelentékeny dolgokról, hazudunk akárkinek, akármiről, akármiről, hol spontán, hol tervezetten. Ez az élet rendje, az ember egy alap aspektusa. Aki ezt nem éri fel ésszel az szerencsétlen.
Ha minden szavunk előtt átgondolnánk, annak valóság tartalmát szinte lehetetlen lenne folyékony bőbeszédű diskurzusokat folytatni. Mondunk ezt, mondunk azt. Abban a pillanatban lehet igaz is. Felületesen mindenképp. Ha máshogy nem is, a fantázia világunkban.
Aztán itt vannak még a kegyes hazugságok, vagy a tűzrakás megelőző kamuk is. Az egyenes emberek unalmasak, megátalkodottak, rosszindulatúak és magányosak.
2017. jún. 9. 09:56
7/15 anonim válasza:
Ha mindig ugyanazok a problémák jönnek veled szembe az életben, akkor te csinálsz valamit rosszul. Rá kell jönnöd, hogy min változtass.
2017. jún. 9. 09:58
8/15 anonim válasza:
32 éves korodra megtanulhattad volna, hogy mi az, ami alapján nem kellene válogatnod a nők közül, vagy melyik az a kör, amit kerülnöd kellene. Nem hiszem el, hogy egész életedben minden nő, akivel csak találkoztál, hazudott volna, csak velük nem akartál kapcsolatot...
2017. jún. 9. 10:00
9/15 anonim válasza:
2es vagyok.
6: azert eleg gaz ha valaki tenyleg ennyit hazudik.
En a paromnak meg azt is megmondod ha epp nem esett olyan jol a szex.
Vagy ha budi es menjen furodni.
Azert nem mindegy h az ember kinek hazudik.
Bar en meg rokonnak se hazudok. A szemebe megmondom ha ruhellem.
De en eleg fiatalon talalkoztam a hazugsaggal anyam miatt, es megigertem magamnak h nem fogok. Mert folosleges.
2017. jún. 9. 10:00
10/15 anonim válasza:
"Az egyenes emberek unalmasak, megátalkodottak, rosszindulatúak és magányosak."
6-os, te többet ártasz a világnak, mint használsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!