Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált férfitársak! Válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfitársak! Válás után gyerekekkel mennyi idő után találtátok meg az új párotokat? Hogy ment vagy megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon aktuális a kérdés nálam is.. bár még nem voltam képes meglépni. Kíváncsi vagyok, hogy tudtátok átvészelni és mikor tudtatok találni valakit.

Válaszotokat előre is köszönöm!

38F

2022. nov. 29. 22:09
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy mi sem tartunk disznót egy kis kolbászért.
2022. nov. 30. 13:04
 32/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek ismét a válaszát!

Mindenkiét olvasom és mit is mondjak tanulságos!

Alapvetően nem utáltam meg a nőket de azt, hogy valakivel ismét csináljak egy sok milliós buktát, szerintem én is kizárnám. A soha ne mond, hogy soha közhelyet is számításba kell venni… ha találkoznék valakivel aki arra érdemes ( otthont csinál a lakásból, kedves, törődő és ad magára pl: nem 120kg, szereti a tiszta rendezett környezetet, akkor lehet, hogy el fogok gondolkodni.. még akkor is ha van gyereke vagy akar.

Egy idős volt kollégám mondta, h a harmadik feleségével bukta a legnagyobbat mert ő volt a legnagyobb genya……… ezen is el kell gondolkodni.. a legjobb, hogy az is nehéz, hogy az aranyásókat is ki kell szűrni:) Az egyik gyerkőccel voltunk dokinál és egy fájdalmasabb beavatkozáson esett át szegénykém, amit a nővérke csinált.. az irányomba flegma tekintetek sora és flegma hangnem.. a gyerek elég közlékeny és elkotyogta, h hol voltunk üdülni:) a nővérke tálcán kínálkozott, h jön velünk és mikor megyünk.. azt kérdezte a gyerektől, h szeretnéd ha mennék veled meg apával legközelebb? Erre mit mondjak? ha kedves lett volna az elején annak jobb lett volna az optikája…..

2022. nov. 30. 13:09
 33/46 anonim ***** válasza:
21%
Mar csak azt ami maradt…
2022. nov. 30. 13:49
 34/46 anonim ***** válasza:
25%
35. Már ne haragudj, de egy ilyen gagyi prosztó emberrel ha leálltál, nem igazán sajnállak. Ezen felül még gyereket is vállaltál neki! Gondolom róla is áradoztál mindenkinek hogy mekkora szerelem, az a pali mennyire különleges! Hagyjuk.
2022. nov. 30. 14:17
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Látod, ennek a gagyi prosztónak szült nő gyereket, sőt azóta új családja is van, szintén egy kisfiú született. Veled meg senki nem áll le. Mi lehet az oka?
2022. nov. 30. 14:19
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Valahol végtelenül hálás vagyok a hozzád hasonló, magukat főnyereményként címkéző "jófiúknak". Sokáig nem értettem, hogy full átlagos negyvenes apukaként miért ennyire könnyű a dolgom a netes társkeresőkön, aztán rájöttem, hogy az összes dugig van olyan alakokkal, mint te. Tényleg köszi.

2022. nov. 30. 14:26
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Miert tunnek el valaszok?

Erre valaszoljon mar vki? Ami nem terszik leszedjuk vagy leszedetjuk?

Milyen alapon?

2022. nov. 30. 14:35
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Valaki törölteti őket, nyilván.
2022. nov. 30. 14:37
 39/46 anonim ***** válasza:

Mar mas kerdeseknel is eszrevettem.

Milyen alapon torlik? Volt itt egy uriember szepen kulturaltan elmondta a nokrol a velemenyet de mar nem latom.

Ami bantoan igaz torlik? Vagy cenzura van vagy mi?

2022. nov. 30. 14:47
 40/46 anonim ***** válasza:
Az én női véleményemet is törölték.
2022. nov. 30. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!