Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül az ismerkedés?
Sziasztok,
Először is le szeretném szögezni, hogy nem önsajnáltatás vagy figyelemhiány miatt írom le a következő sorokat, hanem pusztán az eddig észre nem vett problémát akarom feltárni általatok.
28 éves vagyok, bár legtöbbször halkszavú vagyok, könnyen kibontakozok egy számomra kedves téma, személy hatására. Munkatársaim közül sokan "Nőiesnek" találnak, ami többek közt onnan ered, hogy nem vagyok az a tipikus férfi, akinek a nőnél pusztán a testi öröm megszerzése a cél, noha ennek ellenkezőjét sem mondanám magamra. Kifejezetten romantikus alkatnak tartom magamat, szeretem, ahogy a természet, festmények, előadások, könyvek hatnak rám érzelmileg, és ezen témák felé húz az érdeklődésem és a hobbijaim is. Igényeim közé tartozik, hogy szeressek, ragaszkodjak már végre valaki felé úgy igazán, és hogy mindezt én is megkapjam valakitől.
Félreértés ne essék, nem azért soroltam fel ezeket a tulajdonságaimat, mert ezt kamuzom tovább az adott illetőnek.. nagyon szeretek nőkkel társalogni, több hölggyel hozott már össze a sors (sajnos csak egy-két alkalomra) akik például tudták mivel akarnak foglalkozni a későbbiekben vagy szenvedélyesen tudtak valami általuk becsípődött szokás, hobbi felé ragaszkodni, ami számomra végtelenül izgalmas.
Ha valakiben felmerülne a gondolat, miszerint nem hozzám illő nőkkel próbálkoztam eddig, ez -legalábbis szerintem- nem így volt. Magam módján igyekeztem olyan lányok felé közeledni, akikben részben vagy egészben a saját személyiségemet ismertem fel. Egytől egyig nagyon normálisak, empatikusak voltak, kétség sem fér felém afelől, hogy ők "hibáztak" volna az ismerkedés során.
Többször visszakérdeztem már lányoktól, hogy miért döntöttek az "elválás" mellett, de nem hiszem hogy igazat mondtak volna, révén szinte mindenki így vagy úgy arra vezette ki mondanivalóját, hogy nem áll készen egy párkapcsolatra. Ez mi?
abszolút nincs rajtam társadalmi nyomás, kevésbé izgat, hogy nekem hol kellene járnom ilyen idősen, pusztán a tény kezd már frusztrálni, hogy valahol nagyon félrecsúszik ez a párkeresési történet, nem is beszélve arról, hogy a pártalálás után is felmerülnek további bonyodalmak, már hacsak azt a kardinális problémát veszem figyelembe, hogy nem vesztettem még el a szüzességemet, rögtön érthetővé válik a további aggodalmam.
Bárki bármi javaslatot, észrevételt, véleményt fogalmaz meg, ne tartsa azt magába.
Előre is köszönöm a segítséget, meg azt is, hogy személyes problémám elolvasására áldoztad idődet :)
Lehetne jófiu is ha külseje adott lenne
De egy átlagos férfinak muszáj kompenzálnia férfiassaggal
9-es: jó story, miután szakítottam a csajommal egyébként azt is kitalálta, hogy szereti ha fojtogatják közben... Tényleg furák a nők, szóval jó tanács mindenkinek, soha ne azt csináljátok amit mond, és soha ne az alapján gondoljatok rá ez alapján, hanem azt kell nézni amit csinál és ahogy csinálja.
Kérdező: legyél tökös, kissé bunkó, lekezelő és ne éreztesd egyetlen csajjal, hogy téged komolyan érdekel, csinálj úgy mintha neked amúgy mindegy lenne a dolog és lenne ezer másik lehetőséged csajozni.
Egyszer én is valami hasonlót csináltam, és el lettem mondva mindenféle zaklatónak utána.
Amúgy követem a kérdést, hasonló problémával küzdök.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!