Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van így, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így, hogy túl későn kezdte el az ismerkedést és emiatt nem sikerül neki normális parkapcsolatot kialakitania?

Figyelt kérdés
Rajottem, hogy fogalmam sincs, hogy egy kaocsolatnak miről kellene szólnia. Alig két eve kezdtem el ismerkedni (nem vagyok mar tini, kozelebb vagyok mar a 30-hoz) es az eddigi próbálkozásaim mind kudarcba fulladtak, pedig nagyon igyekeztem, hogy megfeleljek a skilleknek. Csak hogy a pszichologusom hivta fel a figyelmemet, hogy egy kapcsolat nem egyenlo egy munkahellyel. Es ezt tudom, de megis ugy viselkedek benne. Tudom, hogy ez ijesztő, de tényleg igy működok. Más is van/volt igy ezzel? Lehet ezen valtoztatni, ha igen, akkor hogyan?
2019. aug. 23. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Van egy mondás, aki főiskola, egyetem alatt nem találja meg a párját, az bajban lesz később. Ez valamennyire igaz, de főleg 30 felett látom azt, hogy rengetegen szinglik, vagy ha van párjuk az rövid ideig tart. Nekem egyetem után is nagyon sok kapcsolatom volt, de én is már 33 vagyok, és épp senkim. Szóval rám igaz volt a mondás. De ez szerencse kérdése is nagyban.
2019. aug. 23. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Biztos hogy van de szerintem nagyon kevés . Ha eddig nem ismerkedtél az hatalmas hiba. Mivel ez alapvető szociális készség. Ha ez nincs meg akkor normális kapcsolatot se tudsz kialakítani , hisz nem is tudod mit kéne tenni vagy mi lenne az elvárás.

36/ f szűz

2019. aug. 23. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Magadnak kell megfelelni, soha ne a nonek. En amelyik nonek meg akartam felelni, max 1 éveig ment a kapcsolat. Mert adsz valamit, ami nem te vagy. Aztán erre rajon és kiábrándul, hogy szerepet játszottal.
2019. aug. 23. 22:13
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Én már az oviban kezdtem. :-D

De nem a kortól függ, tudnod kell kommunikálni, kezdeményezni. ;-)

2019. aug. 23. 23:23
 5/13 A kérdező kommentje:

Ugy érzem, hpgy nem sikerült megertetnem magamat. 😒 Voltak kapcsolataim, csak nem tudtam, hogy ott mi lenne a dolgom. Ugy tettem, mintha egy felasat lenne, amit meg kell oldani.

Amugy neg lany vagyok....

De köszönöm a válaszokat.

2019. aug. 24. 06:56
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Ne akard görcsösen a dolgot.

Nekem soha senkim nem volt, jó eséllyel nem is lesz. De hiszek benne, hogyha elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok és megpróbálok egyedül is legalább egy kicsit vidám és elégedett lenni, akkor egyszer meg fog engem is találni valaki, aki hozzám illik és ő is elfogad.

Az egésznek semmi értelme nincs, ha nem adhatom önmagam. Ha nem lehetek őszinte valakivel, akkor inkább nem kell senki.

2019. aug. 24. 10:27
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

#5 mi a dolga a nőnek a kapcsolatba? 😂😂😂

Nem félre dugni. Kb ennyi. Semmi dolga egy nőnek .

Max élvezni .....

2019. aug. 24. 11:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, középsuliban nem érdekelt a dolog, egyetemen tanultam egy keményebb szakon, most dolgozom és a magánéletem nulla. Csodálkozom mikor másoknak tök gyorsan és nem is akármilyen pali jön össze. Szerintem mi le vagyunk maradva ilyen téren, már 16 éves korban kellett volna kezdeni...

27 N

2019. aug. 24. 14:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, mindig huseges voltam, megis kudarcot vallottam... Akkor hogyis van ez?
2019. aug. 24. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

#9 akkor azon el kéne gondolkodni...

Ha mindenki hibás csak én nem , akkor ott valami gond...

2019. aug. 24. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!