Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van így, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így, hogy túl későn kezdte el az ismerkedést és emiatt nem sikerül neki normális parkapcsolatot kialakitania?

Figyelt kérdés
Rajottem, hogy fogalmam sincs, hogy egy kaocsolatnak miről kellene szólnia. Alig két eve kezdtem el ismerkedni (nem vagyok mar tini, kozelebb vagyok mar a 30-hoz) es az eddigi próbálkozásaim mind kudarcba fulladtak, pedig nagyon igyekeztem, hogy megfeleljek a skilleknek. Csak hogy a pszichologusom hivta fel a figyelmemet, hogy egy kapcsolat nem egyenlo egy munkahellyel. Es ezt tudom, de megis ugy viselkedek benne. Tudom, hogy ez ijesztő, de tényleg igy működok. Más is van/volt igy ezzel? Lehet ezen valtoztatni, ha igen, akkor hogyan?
2019. aug. 23. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezo. Én sajna már 34 vagyok, nincs senkim. Volt egy idoszakom az egyetem után, olyan 27 tol 32 eves koromig. Egész helyes pasas voltam (már sajnos látszik az arcom, hogy inkább 40 felé hajlom korban, ez pedig a fiatalabb noknek nem jon be), 5 év alatt volt kb 37 egyejszakás kalandom és 6 rendes kapcsolatom. De nem magamat adtam, hanem a nagydumas, party macsot. Mikor erre rajottek, fél-1-2 év után mindig dobtak a nok.
2019. aug. 24. 14:36
 12/13 A kérdező kommentje:
#10 Te irtad, hogy a felredugason kivul nincs mas dolga a nonek, majd jossz a mások hibaztatasaval... Most akkor mit is szeretnel kommunikalni? Mert szerintem az alapkerdesbol kiderult, hogy tudom, hogy velem van a gond, vagy tévedek?
2019. aug. 24. 14:57
 13/13 anonim ***** válasza:
30 körül most már én is tapasztalom, hogy egyre nehezebb. Nagyon jóképű fiatal srác voltam, egyetem alatt folyamatosan újabb és újabb barátnőm volt, aztán jött a munka világa, pár plusz kiló, elfoglaltabb élet és most már alig tudok pár randit összehozni, de kifejezetten nem találkozom olyan nőkkel, akiket el tudnék képzelni hosszútávon párnak magam mellé.
2022. nov. 30. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!