Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül az ismerkedés?
Sziasztok,
Először is le szeretném szögezni, hogy nem önsajnáltatás vagy figyelemhiány miatt írom le a következő sorokat, hanem pusztán az eddig észre nem vett problémát akarom feltárni általatok.
28 éves vagyok, bár legtöbbször halkszavú vagyok, könnyen kibontakozok egy számomra kedves téma, személy hatására. Munkatársaim közül sokan "Nőiesnek" találnak, ami többek közt onnan ered, hogy nem vagyok az a tipikus férfi, akinek a nőnél pusztán a testi öröm megszerzése a cél, noha ennek ellenkezőjét sem mondanám magamra. Kifejezetten romantikus alkatnak tartom magamat, szeretem, ahogy a természet, festmények, előadások, könyvek hatnak rám érzelmileg, és ezen témák felé húz az érdeklődésem és a hobbijaim is. Igényeim közé tartozik, hogy szeressek, ragaszkodjak már végre valaki felé úgy igazán, és hogy mindezt én is megkapjam valakitől.
Félreértés ne essék, nem azért soroltam fel ezeket a tulajdonságaimat, mert ezt kamuzom tovább az adott illetőnek.. nagyon szeretek nőkkel társalogni, több hölggyel hozott már össze a sors (sajnos csak egy-két alkalomra) akik például tudták mivel akarnak foglalkozni a későbbiekben vagy szenvedélyesen tudtak valami általuk becsípődött szokás, hobbi felé ragaszkodni, ami számomra végtelenül izgalmas.
Ha valakiben felmerülne a gondolat, miszerint nem hozzám illő nőkkel próbálkoztam eddig, ez -legalábbis szerintem- nem így volt. Magam módján igyekeztem olyan lányok felé közeledni, akikben részben vagy egészben a saját személyiségemet ismertem fel. Egytől egyig nagyon normálisak, empatikusak voltak, kétség sem fér felém afelől, hogy ők "hibáztak" volna az ismerkedés során.
Többször visszakérdeztem már lányoktól, hogy miért döntöttek az "elválás" mellett, de nem hiszem hogy igazat mondtak volna, révén szinte mindenki így vagy úgy arra vezette ki mondanivalóját, hogy nem áll készen egy párkapcsolatra. Ez mi?
abszolút nincs rajtam társadalmi nyomás, kevésbé izgat, hogy nekem hol kellene járnom ilyen idősen, pusztán a tény kezd már frusztrálni, hogy valahol nagyon félrecsúszik ez a párkeresési történet, nem is beszélve arról, hogy a pártalálás után is felmerülnek további bonyodalmak, már hacsak azt a kardinális problémát veszem figyelembe, hogy nem vesztettem még el a szüzességemet, rögtön érthetővé válik a további aggodalmam.
Bárki bármi javaslatot, észrevételt, véleményt fogalmaz meg, ne tartsa azt magába.
Előre is köszönöm a segítséget, meg azt is, hogy személyes problémám elolvasására áldoztad idődet :)
Külsővel hogy állsz?
Karrier?
Én ezekre koncentrállnék a helyedbe.
A szociális élet fejlesztését is lehetne mondani, de szerintem az személyiség kérdése, és nagyon nehéz változtatni.
Egész egyszerűen arról lehet szó, hogy nem vagy elég "férfias". Pontosabban a nőkkel nem bánsz elég "férfi módon".
Azbban igazad van, hogy amit a nők mondanak veled kapcsolatban, az egy sablonos kamu, nem az igazat mondják. Vagy talán pontosabb, hogy az igazság egy olyan verzióját adják elő, ami egyrészt a számukra legkedvezőbb, másrészt a lehető leg "polkorrektebb".
Javaslom, hogy keress rá Alexander Grace youtube csatornájára. Én rengeteget tanultam a női lélek rejtelmeiről ennek a csatornának a segítségével. Ha tudsz angolul, szerintem megéri rászánni 20 percet 1-2 videó megtekintésére, hátha találsz benne számodra érdekes dolgot.
Kicsit férfiasabban fogalmazva, nincs elég tököd én is azt érzem. A nők azt szeretik, ha te irányítasz és vezeted őket. Túl finom vagy és ez még egy finom nőnek sem fog legtöbbször bejönni. Lehetsz akármilyen okos, művelt, romantikus, nem érzik rajtad a nők, hogy fel tudnád rakni őket a konyhapultra jól megfarkalni.
Tök jó, ha van egy csomó belső jó tulajdonságod, soft skilled, értelmiségi vagy stb. De utána ott van még a szexuális kisugárzás, egzisztencia, öltözködés, kinézet, testalkat, farokméret, domináns viselkedés stb, ami mind kiegészíti az elsőt. Ezekre kéne rágyúrnod.
Én egyébként elég hasonló és bénácska voltam gimiben, aztán összeszedtem magam. Én analitikusan álltam a problémához, megfigyeltem a lányok igényeit, viselkedését és próbáltam megfigyelni, hogy azok a fiúk akikkel lefekszenek, azokban mi lehet amivel sikeresek. Eltanultam tőlük, gyakoroltam és egyre több csajt dugtam meg, az egyetemen pl már taroltam. Utána lett egzisztencia is, sportosabb test stb és már huszas éveim vége felé rendesen profi szinten végigvittem a randikat és egyből építettem őket le utána, majd jött a következő. Harmincas éveim elejére már nagy tapasztalatom volt és magabiztosan tudtam egy minőségi élettársat választani magam mellé.
Művész vagyok és a fél életemet a természetben töltöm. De 28 évesen már voltak tökeim. Az ilyen modoros szófosástól, amit itt előadtál, mindegyik barátnőm sírva menekült volna.
Túlbeszéled a dolgokat, de még így sem egyértelmű, hogy mit akarsz mondani: "kétség sem fér felém afelől, hogy ők "hibáztak" volna az ismerkedés során."
Kétség sem fér hozzá, hogy ők hibáztak, mert te vagy a főnyeremény?
Más is szokott könyveket olvasni.
De te ettől még lehetsz egy dögunalmas alak.
OK, talán lehet veled értelmese beszélgetni, de milyen programookra lehet veled elmenni? Meg tudod nevettetni a nőket? Vagy legalább azokat, akiknél próbálkoztál?
Igen, csak lekoptattak. Nem akarták megmondani, hogy annyi szexuális kisugárzásod sincs, mint a Halálcsillagnak.
Nem minden nő akar erős irányítást, és nem minden férfi akar irányítani. Nem feltétlen kell férfiasabbnak lenned, ha te nem érzed magadat úgy jól. De persze, ha nőket akarsz, a szexuális energia az egyenes út hozzá, amit a harcművészettel lehet legjobban kihozni szerintem, de minimum edzésekkel, amit kicsiben is lehet kezdeni.
Másik, hogy a párkapcsolat, mivel komoly dolog, sokaknak szól arról hogy keresik a vakpontjukat: hol rontom el, mi történhet. Ha szeretsz művelődni, akkor a könyvek jó segítséget nyújthatnak, pl. a férfiak a marsról, a nők a vénuszról jöttek c. könyv, vagy a javasolt Alexander Grace csatorna.
Annyit látok belőled, te gondolkodsz, keresed, csak nem találtad meg, de nem is részletezted nekünk a konkrét példákkal, hogy rontottad el te szerinted.
Én azt tanultam meg a barátnőmtől, hogy...
- Ha kiakad, kitör érzelmileg, féltékeny, akkor én tanuljak meg nyugodt maradni, ne azonosuljak a negatív érzelmeivel, én maradjak higgadt
- Az érzelmeimet ha kitárom neki, ő nehezen kezeli őket, bizonyos szinten örül neki, de egyébként fél, mert magát hibáztatja minden fájdalmamért, ezért óvatosan kell neki ezeket elmondani
Ez a kettő nagy lecke volt, mert előzőleg próbáltam együttérezni, érzelmeskedni, de nem működött. Nem az kellett a lánynak, hogy én is érzelmessé váljak, hanem csak távolról érzelmekben kommunikáljak, de ne folyjak bele érzelmileg. Ez jó is volt, mert elengedtem ezt a kényszerességet.
Nem igazán tudom jobban megfogalmazni szóval leírom inkább nyersen: bu z is vagy. Lehet elsőre szimpatikus voltál azoknak akik elmentek veled randizni, de aztán kiderült, hogy mindig ugyanolyan nyálas stílusban érzelegsz, amelyből a legtöbbeknek szerintem az jön le, hogy csak így akarod "megnyerni" őket, leimádkozni róluk a bugyit vagy a másik dolog, hogy tényleg homárnak gondolnak/gondoltak.
Vagy csak egyszerűen szarul nézel ki. De ha meg így lenne akkor alapból randizni sem mentek volna el veled, szóval azért annyira nem lehetsz rossz külsejű, legalábbis bizonyos nőknek biztosan bejössz.
"Lehetsz akármilyen okos, művelt, romantikus, nem érzik rajtad a nők, hogy fel tudnád rakni őket a konyhapultra jól megfarkalni."
Egyetértek, durva, de a legtöbb nőnek ez kell.
Az exem amikor összejöttünk mindig mondta, hogy legyek óvatos, meg fáj neki (nincs amúgy nagy farkam), az exe miatt rossz élményei vannak, szóval én tényleg mindent megpróbáltam ,hogy ne legyen kellemetlen neki egy kicsit sem, mindig óvatos és "finom" voltam vele. Aztán amikor szakítottunk már azt vágta a fejemhez, hogy soha nem dugtam igazán jól meg...
Szóval marha érdekes ez, olyan mintha az lenne a vágyad, hogy bungee jumpingolj aztán amikor elmész nem mersz ugrani és ezt többször is eljátszod.
7-es jól mondja. A nők így vannak bekötve egyszerűen. Nekem nagy farkam van, bőven átlag feletti de még nem abnormálisan óriás. Mindig eljátsszák a nők, hogy jajj hogy fog beférni vajon és mindig megjegyzik, hogy fáj,feszít, szoros stb. De egyszerűen a kemény, határozott farkalás kell nekik, azt akarják érezni, hogy egy férfi állat vagy, aki magáévá teszi őket a szoba közepén.
Hajhúzás, fenekelés, karmolás hátulról, enyhe pofozgatás, ezek mind olyan kis fogások amiket még a legszendébb kis törékeny alkatú nők is imádtak, akikkel dolgom volt.
Volt olyan barátnőm, aki épp ellenkezett egyszer a szexnél, mert hogy most nem volt ideje borotválkozni és szőrös neki ott. Próbáltam levetkőztetni mégis, de elmenekült, próbálta eltolni a kezem. Persze félig pajkos játék volt ez, nem erőszak, de érezhetően nem akarta, hogy lássam, előtte mindenképp el akart menni borotválni és bezárkózni a fürdőbe csak én nem engedtem. Hónom alá kaptam, bevittem a hálószobába, letéptem róla a ruhákat, leszorítottam az ágyhoz és jól megdugtam, úgy ahogy volt szőrösen. Utána persze később azt mondta, hogy ez nagyon szexi volt. :)
Nagyjából így kell elképzelned az eszük járását, ez az esetem jól példázza. Mondhattam volna azt is, hogy "jajj kicsim perszee, menj csak el borotválkozni! Segítsek esetleg én is benne? Vagy addig itt kint elmosogassak? :)) " Érezd a különbséget, hogy az egyik mennyire domináns, férfias viselkedés, a másik pedig egy tipikus béta nice guy papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!